Aynen abi buraya gelirken de para dusunmedim giderken de dusunmeyecegim . Wat a para icin gelmek kadar mantiksizi yok derim ben . Ha bu demek degil ki cepten yiyelim tabiki hayir . Kazandigini gerekli seylere yatirirsin , ingilizce kitaplar alir okursun , elektronik alirsin ve dondugunde ulkene hayirli olabilecek genel kulture sahip olursun . Burdaki cogu Turk'u goruyorum da kimse alinmasin gucenmesin bazen gercekten acaba biz bu muyuz diye soruyorum cunku biz bu olamayiz arkadaslar yani . Neyse yazicak cok sey var da nerden geldim ben o mevzuya . Mevzu is .

Benim de patron surekli good job diyor . Ben simdi amerikalilarlayim ve inanilmaz tembeller . 1 saat calisip 15 dk break veriyorlar surekli . Ben bi kapatiyorum is askina 5 saat durmadan . Bugun nerdeyse tum isleri ben yaptim . Bunu kendimi ispatlamak icin degil gercekten biz Turk'lerin ne kadar caliskan oldugunu gostermek icin yapiyorum . O salak amerikalilar 2 ketcap calip kendilerini zeki zannederken ben gerek bile duymuyorum .

Bilmiyorum buraya gelmeden once hic yoktu milletci dusuncelerim felan yani vardi tabiki ama gerektigi kadar hic abartisi olmamisti ama burda insan ister istemez sacma sapan sorularla karsilasinca milliyetci olabiliyor . Hic bi calistigim yerle sikayetim olmadi hicbirinden tek kurus fazla almadim . Biz buyuz ve gercekten bu insanlar gibi olmadigimiz icin kendimizi o kadar sacma tercihlere ragmen cok takdir ediyorum .

Bana surekli ulkene donme ne yapacaksin felan diyorlar .

Bosversenize bana en guzel eyaletinizi verseniz de vazgecmem ben .

ISTANBUL > ALL

oh rahatladim ihtiyacim vardi vallahi yazmaya