.................................................. ................................
.................................................. ................................
Konu berksarica tarafından (23-03-2011 Saat 06:56 AM ) değiştirilmiştir.
mesaj sayım 100 e ulaşmadıı için mesaj atamıyomuşum özel den ulaşan arklara teşekkürler, bana facebook tan ulaşırsanız elimden geldiince yardımcı olmaya çalışırım..... Saygılar ve sevgiler Berk SARICA
.................................................. ...........................
Konu berksarica tarafından (23-03-2011 Saat 06:57 AM ) değiştirilmiştir.
mesaj sayım 100 e ulaşmadıı için mesaj atamıyomuşum özel den ulaşan arklara teşekkürler, bana facebook tan ulaşırsanız elimden geldiince yardımcı olmaya çalışırım..... Saygılar ve sevgiler Berk SARICA
dostum gunaha girmeyim diyomya .....benim arkaasim romania diye birsey bulmus ayni raki gibi birsey ama tadi biraz daha iyiymis......
Absinth 4everAmsterdam Havaalaninda 46eur kesin alicam 2 tane biri kendime birinide saticam ..
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
dostum amerikada 35 dolar bosuna bekleme amsterdama kadar
Amerikada yasak diye biliyorum ben absinth'i.
çakma olmasın o 35$lık![]()
Gel gidelim hamama,
Otur Barack Obama...
.................................................. .............................
Konu berksarica tarafından (23-03-2011 Saat 07:00 AM ) değiştirilmiştir.
dostum burda da rakı war ben buldum ABC store diye bi yer war tum amerika da bi ceşit alkol urunlerı satan magazalar zinciri hatta insanlara likor store diye sorarsan daha rahat bulursun ben aldım 70 lık sıse 28 dolar...
.................................................. ..........................
Konu berksarica tarafından (23-03-2011 Saat 07:00 AM ) değiştirilmiştir.
@berksarica
Valla sirt cantasi diilde eger cantaya sarmalayip sararsan bi problem olucagini sanmiorum yha ..
@Mustapha Mania
Amerikayi bilmiorumda Turkiye 'de yasak absinth sanmiorum America 'da yasak olsun 35$ olduguna gore ?![]()
@yahoo
Kardesim ben Alaska 'dayim burda baktim yoktu belki Seattle 'dan alirim artik 2 adet saticam birini de 5-6 sene once 3M 'li migroslar da 240-250 civariymis![]()
walla kardes bıldıgım kadarıyla online almak gıbı bı sansın yok cunku bu tıp yerlerde alkollu ıckı almak cidden cok zor ben gittim en fazla iki tane alma hakkınız war dediler we eger permanent ID yoksa pasaportunun bı kenarına yazıolar bellı sureler harıcınde alamıosun ztn cok berbat bi is yanı en ıısı google dan abs stores dıye arat we hangı eyalette kalıosan o cıvarda olan bı tanesının adresını alıp gıt derım ben..
ABD'de rakı bulabileceksek bu çok iyi haber
liqourcileri dolaşın bulursunz..ben acmede bile bulmuştum..bide sipariş edincede getirtirolar...
doluca da var mı![]()
Yok artik daha neler ... Raki bulduguna dua et .![]()
ama acaip birazz burda hep 70 lik şişe war.ordakiler 75 lik. 20$ + tax :=)
washington ocean city de turkish raki
lake georgede bikac turk gelmisti
hic unutmam o gunu..ilk gordugumde uzaktan turk olduklarini anladim yanlarina gittim molaya cikiodum tam..bira iciolardi muhabbet kurduk filan rakidaan acilmisti bana hatta adresinidde yazmislardi ocean cityde..hatta o hafta sonu beni kaldiklari yere davet etmislerdi rakiya..bende bikac arkadasi alip gitmistik rakiya doymustuk..eger adresi bulabilirsem yazmaya calisacam
S-pectacular
bende uzun zamandır arıyorum, büyük sehirlerde bi kaç storeda var. bazı yerler fahiş çakıyor aslında tr den ucuz fiyatı. UnitedTurkish.com sitesi online gönderim yapıyor, fiyatı da bayaa uygun.
Virginia'da neredeyse her ABC storede rakı bulmak mümkün eğer şansınıza hepsi satılmış olmazsa,başıma çok geldi 4-5 alkol shop gezipte bulduğumuz oluyordu bazen oralarda Türk çok sanırım![]()
Freeshoptan rakı alıp götürmeye hiç gerek yok.ABC shoplarda rahat rahat bulunuyor.Ama tabi öyle çeşit çeşit olmuyor.Kimi zaman Efe rakı, kimi zaman Yeni Rakı. Fıyatı da 20 dolar 70lik.Ben sık sık alıyordum.
""Let the game begin""
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks