Ben polyannacilik yapanlardan degilim ne kadar bu gun yaptigim 40 $ lik et sut ivir zivir alisverise deli gibi sevinir hale gelseme![]()
Suanda ben dahil bircok insanin standart alti hayat surmesinin veya geri ulkesine donmesinin sebebi biraz da bizdedir. Kotu yakalandik ne bir telefon ne bir mail isverenle muhtemelen %95 gitmeden once hicbirsekilde gorusmedi etmedi. Misal veriyorum mart ayinda yazismaya basladin haziranda ciktin ev is hersey tamam bu sartlar altinda pek de sorun cikacagini sanmiorum. Bizim hatamiz sudurki, gafil avlandik ve kaderimizi sirketin eline biraktik. Sonuc olarak vardigim kani sudur ki, digerlerine nazaran guvenilir bir sirket bulup sadece belgeleri halletmek adina isbirligi yapilabilir. daha otesi dert oldu bircok insana.
Ben meksikaya gidiyorum dostlar calismaya, bakalim guzel bir ucak bileti buldum. San Diego-Cancun , Cancun- NY(JFK) 450$ iyi fiyat. burasi boyle devam eder ve kisa zamanda is bulamazsam , meksikadan iyi haber gelirse direk gidiyorum. Haydi hayirlisi. Nereden nereye allah allah , neyse..
Bookmarks