ne zaman kaydolursan o zaman verirsin eger subattan once kaydolursan indirimli fiyatlar var bildigim kadariyla . vede konsolosluga vize gorusmesine gidebilmen icin ds 2019 formuna ihtiyacin var paranin tamamini vermeden ds formunu vermiyorlar die biliyorum

sana bir tavsiye gidecegin sirketi iyisec sana zordurumda kalirsan nasil yardimci olabilirler ve nekadar durustler her dediklerinede inanma.parani zaten kendin biriktiriyosun en az 3500 dolara patlar bu is hesabini iyi yap burda haftada en az 500 dolar kazanman lazim o da cok siki calisirsan ve iyi bir isverene sahipsen olur. ingilizceni ordayken gelistirmeye bak yoksa burda zorlanirsin.is konusunda cok dikkatli ol yoksa buraya gelip issiz kalabilirsin yada cok az bir fiyatla cok agir islerde calisabilirsin bu sene ekonomik kriz var is bulmak cok zor.eger harcadigin parayida cikaramayacagini dusunuyorsan wat yapma dilkursuna falan git.bos yere kafani agritma. ornegin ben vergi ev kirasi ciktiktan sonra haftada 160 dolar kazaniyorum bole bisey yapacagina hic yapma.wat olayi artik eski seneler gibi cok parakazanacagin , ruya bir program deil. sirketler sana 7 bin 10 bin dolardan bahsederlerse onlara hangi darpanede parabasacagini sor zira surda iki ay calisip ta 10 bin dolar kazanmak hayalden ote birsey

iyi sanslar wat a katilmadan bir kez daha dusun