evet haklısın şükrediyorum fakat çok yoruluyorum yani parayı veriyolar ama çalıştırıyorlar da. Gerçi Türkiye'de bukadar çalış ayda 500 milyon verirler burda ayda 1800 dolar alıyorum 400 ü kiraya gidiyor. Para durumu iyi ama ayaklarım hiç normal değil. Her hafta farklı schedule veriyorlar mesela. bu Hafta pztesi salı cuma cumartesi sabah 8 den akşam 4 e kadar. Perşembe off. çarşamba sabah 8 akşam 11 ve pazar sabah 8 akşam 12. Bu her hafta değişiyor. İki gün full 4 gün yarım bi gün tatil. Geçen hafta cumartesi pazar full düm. 16 şar saatten 32 saat çalıştım iki günde. Düşün 48 saatin 32 sinde ayaktaydım. yani anlıyacağın cılkımız çıktı iyi kötü bir ay geçirdik.Tatillerde plaja gidiyoruz çok güzel plajlar var. Yani çalışmak isteyen için ideal bir iş. Herkese allah kolaylık versin düzen tutturmak çok zor. Kız arkadaşımla gelmeseydim düzeni zor sağlardım. Schedule lar hariç hergün ne yapçağımız hemen hemen belli yorgunluk hariç bir problemim yok çok şükür. İnşallah herkes dilediği gibi bir wat geçirir.