Turk un turk den baska dostu oldugunu gostermek adina bir kurt olarak yazmak isterim

Isim gayet guzel bir is dunyanin en buyuk hayvanat bahcesinin ve bircok muzenin bulundugu buyuk ve nezih bir parkin icerisinde hava uzay muzesinde Star Trek muzesi acildi yeni orada calisiyorum. Isim fotografcilik. Saati 8 dolar overtime yok 30 - 35 saat veriyorlar haftalik. Konaklamami kendim buldum amerikali bir elemana ev arkadasi oldum. Birde dag bisikleti hediye etti bana, aylik 350 dolar oduyorum.

Sehir San Diego, burasi bayagi problemli bir sehir is acisindan ben 20 gundur haril haril ikinci is ariyorum sehir merkezinde gezmedigim dukkan craiglist de basvurmadigim ilan kalmadi ve ancak bugun 1 is bulabildim ki bu is evime 30 dakika tramway yolculugu kadar uzakta. Pazartesi gorusmem var sorunsuz gecerse isi kabul edecegim. Bayan arkadaslara burayi onerebilirim cunku birsuru restoran ve fast food dukkani var, gozlemledigim kadariyla bayan isci tercih ediyorlar. Pedicab isine bulasmak isteyen var sa parasini cope atmasin derim. Burada pedicab ciler kan agliyor desem yeridir.. Isi ve evi olana buradan iyisi yok. Mis gibi sehir fakat pahali diyebilirim is bulmasi zor. Kisacasi aksi bir durumda onermiyorum.

Ingilizce gelistirme konusuna gelir isek, bu tamamen size bagli burada istemediginiz kadar turk var fakat ben amerikali veya diger elemanlarla sohbet etmeye calisiyorum.Misal www.couchsurfing.com dan tanistigim bir elemanla bugun bulustum 3 4 saat gezdik sehir merkezinde muhabbet ettik her konuda onerilerini aldim vs.. bu tarz aktiviteler yapmanizi oneririm.

Not: Ciddi is sikintisi icinde olan arkadaslar lutfen CRAIGLIST i es gecmeyin kendinize guzel bir cv hazirlayin ve uygun gordugunuz butun islere kopyalayip yapistirin, ben uzun ugras sonucu 2 is bulabildim birincisi uzak oldugu icin gidemedim ikincisi icin gorusmem var p.tesi. Ayrica, 7/11 larda veya buna benzer yerlerde bedava magazin dergileri var. Onlari alin kurcalayin ic taraflarinda ozellikle bizim gibi genclere yonelik is ilanlari var. Onlari da es gecmeyin. Her ayrintiyi dikkate almamiz gerekiyor. Bunlar benim kisisel gozlemlerim, yararli olabildiysem ne mutlu. Kolay gelsin