Ilk cevabida ben yazmaliyim diye dusundum
Ben Taylor Michigan dayim. Taylor ana yolun etrafina toplanmis bircok alisveris merkezi ve resturantlarin bulundugu bir yerlesim cok buyuk olmamakla birlikte orta buyuklukte bir yerlesim,Konaklamayi is verenim ayarladi haftalik 65 $ oldugu soylendi bize ev gayet iyi dort kisilik ve hersey var.ise yuruyerek gidiyorum burda toplu tasima sistemi abd nin her yerinde oldugu gibi pek gelismis degil saat de 1 defa detroit sehir merkezine otobus var.Burdaki halk cok orjinal bir aksanla konusuyor bazen anlamakta zorluk cekiyorum ama ingilizce gelistirmek icin birebir pek yabanci yok.Ama diyebilirimki michigan eyaleti pek zengin is seceneginin pek fazla oldugu rahatlikla is bulunabilecek bir yer degil
Ben mc donalds ta calisiyorum saat ucreti 7.15 tabi bundan bide vergi dusuyor ikinci is buyuk bir ihtimallae bulunabilir cok sayida fast food restorani market vede petrol istasyonu var. ama mc donalds ta sabit bir calisma saati yok saat ler surekli deisiyor buda ikinci isbulmanin neredeyse imkansiz oldugu anlamina geliyor.ama kendine guvenen varsa neden olmasin. calistigim yerde kontenjan olabilir tam bir bilgim yok sormak lazim isverene
Ben kendi isimi tavsiye etmem fiyati cok dusuk ne bilim bana biraz da zor geldi zaten 2.is de cok zor, biz evde 4 kisiydik arkadaslar urdunlu. bu gun bir arkadasim chicago ya gitti bende gitmeyi dusunuyorum ama diger iki arkadas halinden memnun gorunuyor demekki isten memnuniyet kisiye gore degisiyor
ama iyi yanlarini sayarsak konaklama gayet iyi yasam pekde fazla pahali gelmedi bana malboro 4.95 $ , ingilizce icin iyi surekli amerikalilarla diyalog halindesiniz burda bi tane bile turk gormedim.iyi bi calismayla az da olsa cebinize biraz para girer.
is verenimle konusabilirim ama verilecek cevap hakkinda en ufak bir fikrim yok sonra isini degistirecek birisi icin burasi son durak olabilir new york , chicago gibi buyuk sehirlerin daha avantajli oldugunu dusunuyorum.
bana sormak istediginiz bir soru olursa seve seve cevaplarim
Bookmarks