arkadaşlar aranızda universal studios da çalışan var mı? varsa bilgi verirse sevinirim......
arkadaşlar aranızda universal studios da çalışan var mı? varsa bilgi verirse sevinirim......
ben çalışmadım ama los angeles dakinde bulundum,büyük,çok eğlenceli ve kalabalık...orda çalışmanı tavsiye ederim.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Evet bende gezi amaçlı gitmiştim. Çok büyük ve harika bir yer. Vaktim olsa bir hafta çıkmazdım ordanAma yoğun bir çalışma temposu gerektireceği kesin! Yine de değer herhalde!
2007 yazinda los angelesdakinde calistim.Inanilmaz bir ziyaretci kitlesi var.Calismak icin gercekten guzel bir yer dusundugun pozisyonu soylersen ona gore konuyu acabilirim.
Ride Operator ( Lunaparkta oyuncak vs çalıştıran kişi),
Fotoğrafçı,
Restaurant / fast food pozisyonları,
Mağazalarda kasiyerlik ve stand elemanı,
Güvenlik elemanı,
Havuz işleri ve cankurtaranlık.
bunlardan hangisini tavsiye edersin...
ben birşey daha sormak istiyorum. universal studiolarına hangi şirketler gönderiyor? (alternatif, ozman, yero... vb???) şimdiden sağolun arkadaşlar....
Benim calistigim pozisyonda restaurantta yemek pisiriyordun.Guzel bir pozisyon sansliysan overtime i da oluyor yemek derdin yok zaten.Fakat sicak ve yogunluk seni cok yorabilir.
Universalda ride operatorluk hakkinda pek bir bilgim yok acikcasi six flagsden fln bildigim kadariyla pek bir zorlugu olmayan bir is.
Fotografcilik universal hollywood icin konusuyorum ayri bir sirkete bagli bundan dolayi yemekleri kendi paranla alman gerek.
Magazalarda kasiyerlige ve stand elemanligina gelince musteriyle yuzyuze cok fazla kalicagin bir poziyon ingilizcen iyiyse guzel bir tercih
Guvenlik elemani pozisyonunda naptigin konusunda pek bir bilgim yok acikcasi
Havuz cankurtaranlik demissin benim calistigim yerde havuz yoktu acikcasi
Sirketler konusunda da pek bir bilgim yok isi biz orda bulmustuk burda onunla ilgili bir arastirma yapmamistim
kesnlkle universal orlandoda çalış...gönderen şirketlerden 2 tanesini biliorum sadece bnm gittiim sene *** göndermişti bu sene arkadaşlarım ******le gidiolar..çok büyük ve eğlenceli bi yer ayrıca yanlış bilmiyorsam bedava seaworlde girebiliosun otobüslere 25 cente binebiliorsun birkaç avantajı var..ayrıca arkadaşlarınla gidiyorsan roadway inn hoteline (gecelik 36 dolar gibi bişeydi biz zamanında 4 kişi kalmıştık) çok yakın orda da kalabilirsiniz..(orlando için söylüyorum)..ben self placement ile gidicem oraya gittiğimde universal da çalışmak için başvurcam umarım çalışırım orda..
g l o b a l bana sadece orda foğrafçı olabilirsin dedi arkadaşların ne olucak......
bide bu universal floridada mı var sadece los angelesta yok mu????
arkadaşlarım colourvisionda çalışıcak...büyük ihtimal universal da fotoğrafçı olcaklar..eğer olmazlarsa disneyde çalışçaklar..
sinema radyo tele****** gibi bölüm okuyan arkadaşlar gitmeli bence
eğer gidilebiliyorsa tabi
arkadaşlar selam. ben 2009 w.a.t ile gitmeyi planlıyorum. iş olarak universal hollywood u çok istiyorum. umarım olur. bunun için önerebileceğiniz bir aracı şirket varmı? daha önce oraya giden tecrübeli arkadaşlar varsa, lütfen yazın..
ama hangi universal den bahsediyosun... californiz olan mi, orlando da olandan mi?
merhaba arkadaslar
ben bu sene gıdıyorum orlandoya vee unıversalda fotografcılık yapacagımm.. cevremdekı herkess harıka bı yer oldugunu ve harıka bı yaz gecırecegımı soyledım ama yorucu geceegıne ınanıyorum.. ayrıca daha fazla bılgısı olan varsa paylasmanız benı cok mutlu eder.. tskler ..
ne zaman gidiyorsun orlandoya ve konaklama olarak neresii?
bu sütüdyolardan hangisi güzel ama.batıdakiler uzak kaçar ama floridadaki iyi ve canlı mıdır?
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
bende orlandodayım eglence parkında calısacaım.Floridanın en buyuk eyaletıymıs orlando
şu anda orlando universal de çalışan varmı ? oraya gezmeye gelmeyi düşünüyorm uygun fiyata bilet arıyorum.
selam arkadaşlar ben 2010 yazında orlando universal studiolarında çalışmak istiyorum ama orada yaşamın zor olduğunu ve konaklamanın pahalı olduğunu söylüyorlar.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Los Angeles dakine gitmiştim bu yaz.
Çalışan hiç türk görmedim.
O bölgede genel olarak hayat pahalı zaten.
Ride operator lük bence düşünülebilecek bir alternatif,çünkü tüm ride lar ya gölgede yada klimalı ortamda.
Yazın sıcağında saat 2-4 arası güneşin altında çalışmak çok keyifli değil!
(bizzat test edilmiştir)
Soyle bir noktayada deginmek lazim eger disarida gunes altinda olursaniz kucuk eglence parklarinda birazda olsa kacamak yapilabiliyor fakat Universal Studio 'da yapilacagini sanmiyorum .Birde konaklama olarak onlarin ayarladigi yer olabilir fakat yinede Orta Amerika 'ya gore pahali olucaktir arastirmakta fayda var ama .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
@break
tecrubelerini paylas bizimle, lagoon park
P.S sen hala yasiyormusun?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Ne öğrenmek istiyorsun @Roma?
PS= Büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar; büyük takımlara karşı aldıkları skorlarla övünürler... M.Platini
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Universal Studio için iş sözleşmesi veren firma var mı ?
@Roma
Platini 'yi küçümseyen tavırlarınız beni değil seni utandırmalı. Futbolcunun geçmişini araştırabilirsin kaldi ki şimdide UEFA Başkanı .
Saygılar![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks