Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acil

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Acil

Arkadaşlar Expedia Biletleri Ile Ilgili Bi Sorum Var Saatleri Ayarlı Dimi Onların Yani şimdi Ben Burdan 8.40da çıkıorum Thy Ile Sonra Deltaya Geçiorum.2 Aktarmam Var.los Angelesa Varış Saatimm 8:02 Pm.yani Ora Saatiyle Akşam Sekizde Ordayım Dimi?bideee Delta Da Check In Problemi Yaşıorum Ya Yaptım Mı Algılayamadım.mailime Bi Seat Bilgileri Gönderdiler Ama...thy Gibi Bording Past Vermediler...yarın çıkıorum Beni Bilgilendirirseniz Sevinirimm...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı denisssskizi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Expedia Biletleri Ile Ilgili Bi Sorum Var Saatleri Ayarlı Dimi Onların Yani şimdi Ben Burdan 8.40da çıkıorum Thy Ile Sonra Deltaya Geçiorum.2 Aktarmam Var.los Angelesa Varış Saatimm 8:02 Pm.yani Ora Saatiyle Akşam Sekizde Ordayım Dimi?bideee Delta Da Check In Problemi Yaşıorum Ya Yaptım Mı Algılayamadım.mailime Bi Seat Bilgileri Gönderdiler Ama...thy Gibi Bording Past Vermediler...yarın çıkıorum Beni Bilgilendirirseniz Sevinirimm...
    Biletinde yazan butun saatler o anda bulunacagin sehire gore hesaplanmis olan saatler turkiye saati degil. Ona gore sende hava alanina indiginde saatini surekli ayarlarsin. Check in in bir numarasi yok zaten Delta nin check in i basit sana verdikleri o abidik numarayi giriyorsun ve yemek seceneklerini oturacagin yeri ayarliyorsun ama ben gittigimde hicbir faydasini gormedim.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

o işlemi yaptımm ben,çıktısını da alayım mı yanıma o itenerary belgesinin. peki berline geçince online çekin sırasına mı gircem deltanın.burda thyde yaptımız gibi.bide bagaj alıcakmıyım onuda bilmiorummm...deltayla iki uçuş yapıcam berlinden newyorka ordan los angelesa geçicem flight numberim da aynı..ama bagaj olayından emin değilim..neyse işte..saol yine soruyo boğdum seni

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Varsa al ciktisini , bagaj alma konusunda new york a vardigin zaman ic hatlara gecmis olacaksin orada alirsin muhtemelen bagajini bana istanbulda son indigin yerde alirsin demisti adam ben new york tan aldim o sekilde sorarsin ogrenirsin ayrintili. Check in lerde birsey yok kafaya takma orada su akar yolunu bulur misali hersey halloluyor. Sen sadece biletinde yazan kapi numarasini bul yeter
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks