bileti almadım bekliyorum vizeyi
bi kac gundur mobile da mc donalds ta(benimle ayni yer ve is) calisacak bi arkadasla daha konusuyorum. o da aynen senin gibi vize sonucunu bekliyo. yani bu durum da olan bi tek sen degilsin. o da global vizyondan. sirketi arayip durmus, heran gelebilr vizen, bekle biraz daha demisler. bu arada biletini hala almadiysan rezervasyonun iptal olmadi mi? onu da bi ogren istersen
fatihle mi görüşüyon
benim bi üst devreden arkadaş ama o aldı vizeyi
tam olarak 6 kişi tanıyorum hepside mobile geliyor aynı işe
ewet fatih olmasi lazim. taniyosan ondan benim msn imi alabilirsin.
ok alırım hangi saatlerde burdasın genelde
tevenen
daut
allergia
listener
ben su an sadece bu ark daslari taniyorum ama bi tanesiyle daha bugun konustum (fatih olmayabilr) vizesi hala gelmemis...
burda oldugum saatler belli olmuyo ama hemen hergun girmeye calisiyorum. bu sayfaya yazarsan yarin bakarim buyuk ihtimal
daut herhalde fatih o 24 ünde gidecek benim iki lise arkadaşımda gelecek 1temmuzda
walla isimlerini hep karistiriyorum onlarin![]()
inşallah benim vize cıkarsa beraber ucarız amerikaya herşey güzel olacak
sen devamli sirketi ara bence. ustlerine cok gitmezsen fazla ilgilenmiyolar. o da olmazsa konsoloslugu arayayim mi fln de. hatta ara![]()
Mobile yolcular sadece bu kadar mi?
1.fritz
2.allegria
3._DaUt_
4.tevenen
5.listener1402
6.hasan72
7.heja88
baska yok mu gelen?![]()
Safinaz...
ewett en erken kim gidiyo pekii!!! önceden gidenler gidince lütfen bize bilgi versinler burdan... peki işverenlerinizle konuştunuzmu sizi almaya geliceklermi??
walla bizim iş pek belli diil ama oraya gelebiliriz..florida/pensacola dedi şirket biz de hep florida die biliodk..sonra gelen kagıtlarda alabama yazıyo ama hala alabama mı florida mi tam belli diil..mc donaldsta calıscaksınız dediler wendys de calışcaklarmısız..kesin bisi söyleyemiorm bakarsın yarın orlando oluwerr..ben we 4 ark. bizde global wizyondayz unfortunately..
Arkadaşlar Ben De Alabamaya Gidecem(vizeyi Alırsam Tabi)
Benim Vize Görüşmesi Haziranın 24 Nde.vizeden önce Ucak Biletini Alırsam Doğru Olurmu.be Temmuzun 1 Nde Gitmeyi Düşünüyorum Bilet Fiyatı Patlarmı Ne Diyorsunuz Bu Konuda Bilgi Verirseniz Sevinirim.
ben gidip görmedim ama duyduğum kadarıyla doğal güzellikleri olan bir eyalet.
fakat ortalık redneckler, aşırı muhafazakarlar ve zencilerle dolu, kro kaynayan bir yermiş.
ha bide şarkısı var bu alabamanın;
Sweet home Alabama
Where the skies are so blue
Sweet Home Alabama
Lord, I'm coming home to you
13 haziran alabama yolcuysuyum![]()
arkadaşlar alabama spanish fort a gidcek var mı ? ya da orada bulunan var mı ?
Arkadaşlar 23 haziran mobile giden varmı??
arkadaslar Mobile de 4 kisiyiz suan iyiyiz yolculuk iyi gecti bavullara dokunmamislar yarin is basi yapacagiz
burasi U.S.A nin en fakir yerlerinden biri ama herkes cok zengin herkes jeep lerle geziyor evleride guzel hayat burda guzel onlar icin
herkese slm
benim dusunceme katilmayabilirsiniz ama Amerikada fakir yok en alt tabaka calisdigi kadar kazaniyor normal bir calismaylada iyi bir evde oturup iyi bir arabaya biniyorlar ( turkiye sartlarina gore iyi )
bende mcdonalds dayım mobilde 25 inde orada olacagım
arkadaşlar bende 2 temmuzda mobile gideceğim, mcdonalds ta..
iş yokmuş bazıları geri dönüyormuş die dedikodular duyorum ve çok endişeleniyorum..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks