çok teşekkürler
kaçırmazsın işallah ama sanmam 46 dakika yeterince uzun bi sure ucak için
u feel a shaking on the ground
billion candles burn around
is it ur birthday?
bu konuda haklisin unicorn ben konuyu acarken bi kac adam bulursam iidir die dusunuodum (hatta bi tek Fatih26 wardi oda yakininda) sonucta kucuk bi yer ve daha onceden adini kimseden duymamistim ama baya giden warmis gorusruz oralarda zaten kucuk yerhatta bu ew muhabbeti baya iyi olur
is it ur birthday?
arkadaşım sen kaçırmassında bavulun kaçırabilir inşallah kaçırmaz![]()
[quote=fatih26;3542]
havayolu delta airlines.benim korktuğum olay atlanta havalimanında indikten sonra diğer uçağa yetişebilir miyim?bildiğim kadarıyla orası çok büyük bi havalanı.![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
genelde otobüslerle götürüyolar diğer uçağa![]()
gel celebi sende gel kardesim ya ayipsin zaten orayi asimile etmeye gidios bis ne kadar cok olursak o kadar iyiiiiiiii![]()
is it ur birthday?
arkadaşlar destin de kalacak bir yer arıyorum.bildiğiniz ucuz bi yer var mı?
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
Lejyoner ben de FWT Mc donaldsda calısacagım ve is kosulları hemen hemen aynı. Mc in kötü yanı sirket bize 63$ a 2-4 kisilik apart tarzı yerler kiralamıs orda kalmak zorundayız, kalmasak da 3 aylık parayı vericekmisizBir de kontratta overtime garanti degil diyor ve bence olmaz da. O yüzden ben 2. isi bulup 2.5 ay deli gibi
calısıp sonra gezebildigim kadar gezmeyi düşünüyorum. Orlando, Miami, Keywest derken vaktim uygum olursa Bahamalar veya Karayiplere de gitmeyi düşüyorum ama kısmet. Ayrıca Destin çok süper bir yer, kücük Miami
FWB de öyle, destin kadar olmasa da. Umarım tüm arkadasların yazı cok güzel gecicek, Destin-FWT li arkadaslarla görüsebiliriz umarım.
daha ne istiyorsun dostum 63dolara konaklama ayarlanmış işte.daha ucuza bulamazsın bence.evler 100dolardan başlıyor.
Ücret olarak kötü degil hatta bazı firmalara göre iyi de. Ama gecen sene bir arkadasım aylık 5-6 kisi genis bir evde aylık 100-150$ ödeyerek kalmıstı, ama aramıslardır baya. 3 aylıgına ev bulmak zor. İş kontratımda tam belirtilmemis ev mi hostel mı diye. Benim endisem youth hostel tarzı bir yerse güvenlik sorun olabilir. Hostellarda hırsızlık vs cok oluyormus, egerki calısırken veya gezerken hostelda kalıcak olursanız dikkat edin derim. Sonucta orada elektronik esya vs alacagız, bir de caldırmak istemem dogrusu.Ayrıca şu yönden de bakarsak orada anlasabildiginiz arkadaslarınızla eve cıkma ihtimaliniz de direk olarak 0 lanıyor yani isveren surada kalıcaksın dedigi zaman.
Fatih sen Palace Entertainment in Destin Big Kahunasta mı calısacaktın ? http://www.palaceentertainment.com Ben de arastırmıstım su parklarını, erken kapandıkları icin vazgecmistim, bazıları agustos ortasında is sonu yapıyor :S , istersen bir arastır sen de eger bakmadıysan.
destinde konaklama hakkınada söylediklerine aynen katılıyorum.furnished evler haftalığı 100 dolar.baya pahalı ama ben pahalı olduğunu bilerek gidiyorum.sonuçta amerikanın en güzel tatil yerlerinden birisine gidiyorsun.olacak o kadar.dediğin gibi big kahunasda çalışacağım.big kahunas15mayıs-9 eylül arası çalışıyor.yani diğer parklara göre erken açılıp geç kapanıyor.nedeni de havaların diğer yerlere göre daha sıcak gitmesi herhalde...
Konu fatih26 tarafından (31-05-2007 Saat 06:42 PM ) değiştirilmiştir.
gençlik amerikayı sömürecez bu gidişleamma attım ama.... SAM amca kızmasın :P
Bende Destine gidiyorum arkadaslar Fatih bilir
McDonalds ta calısıcam
Herkese simdiden kolay gelsiiiin..
bilirim evet.![]()
arkadaslar 2 haftadan az sure kaldı en azından benim icin![]()
sinavlardan firast bulup bavul hazirlamaya baslayan warmi?neler gotureceksiniz?kimi ben bos goturcem ordan dolu getiririm die dusunuo kimi dolu goturcem dio siz neler dusunuosunuz?![]()
is it ur birthday?
ben sadece çok gerekli kişisel malzemelerimi alıcam.çok fazla eşya götürmem herhalde.
şimdi arkadaşlar hazır bavul demişken dun edindiğim bir bilgiyi sizle paylaşayım. benim geçen sene wat a katılıp ŞİRKET inin ahmaklıgı yuzunden sorunla karşılaşıp wat ın tadını cıkaramadn -kaçak işçi damgası yememek için iki hafta sonra geri donen arkadasım vardı. onla konustum bi de ne ogreneyim meger o da destin e gitmişmişsansa bak dedim muhabbeti koyulaştırdım. fort walton beach tam bir zengin yeriymiş oyle ki fwb de dogru duzgun halka acık bir plaj yokmuş denize girmeye hep destin e gitmişler. o az kaldı ama orda bıraktıgı arkadasları soluyo bunu. onun yegane tavsiyesi yanıma fazla eşya almamam oldu ki ben de tereddutluydum. kendisi bir delidir
bir sırt cantasıyla gitmişti. hiç eksikliğini cekmediğini dusunuyor. bi de hava sıcaklıgı malum ole ceket meket doldurmamamı soledi. tedbir için almak lazım tabi. pantolon bile lazım degil bence
gercekten de bir dusunun orda bi suru sey alıcaz burdan goturduklerimiz yuk olur bence arkadaslar. ben cok az seyle gitmeyi dusunenlerdenim
sevgili DİSTURBED sen de olesin galiba
bu arada arkadasım florida da arkadaslarının 850 dolara 89 model bir ford alıp takıldıklarını soledi. 89 deyip gecmeyin otomatik vites klimalıymış. bizde 98 model
araba kullanmak için se pasaport ve ehliyet in olması yeterliymiş.. ben onun yalancısıyım
![]()
born in Ören, live in BouN, flying to destin![]()
![]()
![]()
yazdıkca yazasım geliyo arkadaslaraklıma yeni geliyo malum bu ara final diye can çekişiyoruz
. araba almak isteyen arkadaşlara sesleniyorum fwb veya destin de bizim tabirimizle -amele- gibi gezmek istemiyosak araba almayı dusunmek lazım. zira sokaklarda arabasız insanlar olarak sırıtcagımız zaten malum
. ama cidden bu amerikan milleti cok tembel oldugundan mıdır benzin ucuzmuş ondan mıdır yoksa cidden "mal" olduklarından mı bilmem arabadan inmiyomuş coniler!!!
![]()
![]()
site içinde havuza kendi bloğundan arabayla giip gelen var yürümek spor onlar için![]()
evet unicornbende oyle dusunuorum.Bir bavul alirim ama ici hemen hemen bos olur sonra ordan doldurabildigimiz kadar iste
![]()
yalnız bu fwb te cok zengin warmis olayi biraz canimi sıktı ya neyse
is it ur birthday?
dostum malesef biraz ole ya bole dusun villası var adamın onu ona ait. Bizde kıyılarda oturanlar bilir sahil devlet arazisidir genelde ama orda ole degilmiş bazı zenginler belli bolgelerde imtiyazlıymış. amaaaaaaaan disturbed kardeşim takma zenginleri bizim gönlümüz zengin
-- amma gazladım yaw
- nese ama belli olmaz bir fırsatını bulur biz de zengin oluruz otururuz orda bir villa alırız. malum amerika ya fırsatlar bulunur belli mi olur
bir villa alırız Britney spears ablamızın yanında- bu arada kendisinin orda oturdugunu biliyodunuz umarım. o da destin deymiş.
![]()
![]()
tabi yaw gonlumuz zenginama sole bisi de war kime gore zengin yani ben burda solemek istemiorum mal warligimi
ha bide britney ablamiza yanina gitmem ben sen git delilerle isim olmas
is it ur birthday?
önümüzdeki eylül mişın ekomplist çikıns destroyd olacak beylerrrr
britney'in destinde oturduğunu bilmiyordum ya.vay anasını...görürüz belki oralarda.bu arada arkadaşlar dediğiniz gibi 46dk da diğer uçağı garanti kaçırırmışım. delta havayollarını aradım ve sorun halloldu.bir sonraki uçağa yer ayarladılar.şimdi aradaki süre 1 saat 50dk oldu.süperrr.
kaçırımışsın da onu niye vermişer sana hey allahım yaa
diğer bir konu ya amerikaya gitcez diye finallere bir türlü konsantre olamıyorum ya.siz de böyle şeyler yaşıyor musunuz?şimdiden 2dersden kaldık yaw...sadece 1 sınav kaldı.ondan sonra uçuşşş....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks