Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Olum Kalım Meselesı

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Olum Kalım Meselesı

Selamlar Forum

Sımdı Sıze Bırsey Soracagım Guler Mısınız Aglar Mısınız Bılmıyorum
    Ds J1 Pasaport Vızemı Hep Uzerımde Tasıyordum Fakat Dun Gece 12 Saatlık Calısmadan Sonra Pantolonumun Cebınde Unutup çamaşır Makınesıne Attım Ve Ev Arkadasım Da Kendı Elbıselerını Atıp Onu Calıstırmıs!!!!
    Suan Vızem ıslak Bazı Sayılar Okunmaz Durumda J1 Yalan Olmus Pasaport Desenız Copten Cıkmı Gıbı. Ama Fotograf Vs Okunuyor
    Ben Burada ıyı Kotu Ortamımı Kurdum Hersey Yolunda Ama Bu Sorun Karsısında Ne Yapmalıyım ınanın Hıc Fıkrım Yok
    Hersey Elımde Ama Suan Sucuk Gıbı ıslak. Elcılıgı Aramaya Calıstım Olmadı. Bırazdan Onlara Da Bır Sekılde Maıl Atıcam. Cok Yakında Kendıme Eyalet Belgelerı De Alıcaktım Kımlık Gıbı. Yanımda Butun Belgelerımın ıkıser Kopyası Mevcut Ama Yıne De Ne Olacak Bılemıyorum. Ev Arkadasımı Kesebılırım Ama O Da Bılmıyordu Ne Yapsın Ama Benım Buyuk Hatam Var Bu ıste ... Neyse Bu Konu Hakkında Bana Elle Tutulur Bılgı Fıkır Verebılecek Bır Kardesımızı Arıyorum Burada Benı Elın Amerıkanlarına Bırakmayın Allah Aşkına.
    Saygılar.
    O Kadar Kufur Edıyorum Kı Suan Buraya Yazmamak ıcın Kendımı Zor Tutuyorum Boyle Bır Sey Olamaz . Uyurken Bıle Yanımdan Ayırmadgım Belgelerın Halıne Bakmaya ıcım Gıtmıyor.
    Olmaz Olmaz Demeyın Pıyango Falan Oynamak ıstıyorum.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Hocam bence kendini fazla suçlama bazen insanın iradesi dışında öyle şeyler oluyor ki insan şaşırıp kalıyor.

Şimdi kendi açımdan senin sorununa dair birşeyler söylemek isterim.
    Yazdıklarına göre vize ve pasaportundan artık hayır gelmez gibi.Dolayısıyla önce Amerikada'ki bir Türk elçiliğine gidip yeni pasaport çıkartman lazım.Elçiliğin sitesini bulup internetten ne tür belgeler istediklerini öğrenip gidersen aynı gün içerisinde pasaportunu alırsın.Normalde yeni pasaport sahipleri -eğer geçerli vizeleri varsa- tekrar vize ihtiyacı duymazlar sadece iki pasaportu beraber taşıyarak bu sorunu hallederler fakat sizin durumunuzda vizeniz de tahrip olduğu için vizenizi de yenilemeniz gerekecek.Vize almanızın da sıkıntı olacağını zannetmiyorum çünkü zaten vizeniz var fakat tahrip olmuş.

Açıkcası bu işlemlerin sizi pek zorlayacağını zannetmiyorum fakat hem zaman isteyen hem de bürokrasi gerektiren işler.
    Umarım en kısa zamanda halledersiniz...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bise olmaz kardes ztn onlarin hepsi kayitli bilgisayarda ama ds formu icin yenisine basvurman gerek oda 100 $ onu odemen gerekcek en iisi sen sirketine haber wer onlar sana en dogru yolu solerler...

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

olum kalım meselesı yazmıssın bende dedım ne oluyoruz yaa korktum bir an ...!
    nese bak arkadasların anlattıgına gore problem o kadarda buyuk degıl sadece bıraz ugrasman gerekecek...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

zor bi durum ama aşırı korkulacak bi durum değil inşallah kısa zamanda halledersin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

konsoloslukla mailleştim pasaport ıyı de vizem sarardı soldu.
    100 200 bırsey patladı anladıgım kımse cok buyuk sorunmus gıbı konusmuyor ılk soku atlattık saolun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks