vercek tabi hele bi vermesinler başlarına yıkarım airportu
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
17 haziran sabah 9da air france'la paris aktarma
detroit'e gidiyorum..
abi nasıl bi heyecan sardı beni anlatamam ya :S
eveet kaldı 1 günümüz; neler hissediyoruz adrenalin dışında?
valiz hazırladım moraller bozuldu 2 tane valizoldu kocamanbunun hakkında valiz konusuna yazı yazdım ama kimseden cvp gelmedi.benim bir vazilde sırf kuru gıdalar falan var poşet çay abur cubur şişe su falan sorun olurmu bilmiorum
![]()
bnm de 2 tane bavul oldu ve aynen senın dedıın sekılde 1 tanesınde kuru yıecek ve temıslık malzemelerı var (sampuan sabun vsvs)ya sorun olur mu bılmıorm ama cıkarmaı pek dusunmuorum bn olursa cıkarırım orda napiim:/
ya evet aynen bende de öyle ben de çıkarmıcam sorun olcanı sanmıorum olursa da alırlar artık napalım.ancak giden arkadaşlar valizleri hiç aramıyorlar demişti.ancak şüpheli görürlerse ararlarmış..
süpheli de görmesler bnce ya umarım yani...ya bnm dusunduum sey de bavulun 23 kgyı gecıp gecmedıı ve dönerken aldıım esyaları nası sıgdırcaım:S
ya ama yiyecekleri orda ztn tüketceksin.bi valizde yiyecek var demiştin ya ordan baya yer boşalır zaten.
yıecekten zıyade dedıım gbı temıslık makyaj bıde ufak tefek elektronık esyalar var:/nese artık olmadı onları da bıtırırım yada atarım=)
bende sadece sırt cantasıyla gitmeyi dusunuyorum hihi :d
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks