teşekkürler
teşekkürler
Konu seco tarafından (04-11-2008 Saat 09:57 PM ) değiştirilmiştir.
bildigim kadarı ile eger sırt çantana alıyor isen zip bag leri kullanmalısın fakat bavuluna koymanda herhangi bir problem oluşmaz.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
bavuluna rahatlıkla koyabilirsin tabiki insanlar napıcak böle detay ama şahsen benim için hayati şeyleri koyamazsa bavuluna herşeye orda para vermek durumunda kalır.sırt çantana alma kesinlikle ama bavulunda durabilirler.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
sağolun arkadaşlar kabin çantama kek filan koyuyorum diğerlerini bagaja koyacam
Konu seco tarafından (01-07-2010 Saat 06:37 AM ) değiştirilmiştir.
Yazdigin herseyi getirdim buraya. Hicbir sorun cikmadi. Manti bile getirdim:d Nutella cok ise yariyor![]()
bunlarin hepsini bende yanima aldim ama yiyecek disinda digerlerini muhakkak zipbaga koy.bulamazsan git oren bayan(ipci dukkani) satan yerlerden bedavaya al..yiyecekleride bavula koy hicbir problem olmaz..yalniz amerikaya indiginde yaninda yiyecek icecek varmi sorusuna hayir de..hersey bu kadar iyi ucuslar..![]()
The World İs Yours
al arkadasim al yanina kimse bakmio bile ama bavula koy sirt cantana bakarlar bnm baktilar we parfum wardi onu bavula koymam gerekti mesela...
ne istersen al ben 40 paket corba biskuvi vs. yiyecegimi sampuanımı herseyimi koydum bavuluma bir de kilt vurdum. Air france ile geldim ben de kesinlikle bir sıkıntı yok bunlarda. Bavulunda olmak kaydıyla ve de sana aktarma esnasında veya ucakta verecekleri bir form var ve bu formda yiyecek getirip getirmedigine dair soru var o kısmı "no" olarak işaretlemen gerekli. Eger yiyecek getirdigini isaretlersen eldivenleri takıp bavulunu bir guzel bastan asagıya dagıtırlar aman dikkat![]()
http://piqzelwars.deviantart.com
Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks