arkadaşlar engin tecrübelerimden burada da biraz bahsedeyim

orada berberler hakikaten pahalı. bizim orada en ucuz wal-martta kesiyorlardı. ancak orada kestiren arkadaşların kesim sonrası kafalarının neye benzediğini burada şimdi açıklamayayım

yapılacak en güzel işlem, abdde veya gitmeden önce burada bir saç kesme makinesi temin edin, isterseniz kendi saçınızı kendiniz kesin, isterseniz arkadaşınız kessin. ben kendi saçımı kendim kesiyordum, arkadaşlarımınkini de belirli bir ücret karşılığında kesiyordum deermişim.. yok ya en fazla bira falan ısmarlatıyordum

hatta o kadar alıştım ki, 4 senedir hala kendi saçımı kendim kesiyorum. hem pratik, hem ekonomik, hem de şahane sonuç alıyorum, usta oldum valla

makine için, abdye ilk gittiğim sene bir arkadaşın oradan aldığı bir makine vardı, yanlış hatırlamıyorsam markası concorde gibi birşeydi. arkadaş çok uygun fiyata aldığını söylemişti, 2003 senesinde almış.

daha sonra buradan doğubanktan 35ytlye FELIX markalı, şarjlı bir makine aldım. kaç senedir tıkır tıkır çalışıyor. saçlarınızı istediğiniz uzunlukta süper kesebiliyorsunuz, tavsiye ederim. arzumun kardeş şirketiydi galiba bu, 3 sene de garantisi var. philips'in, braun'un makineleri falan da var ama fiyatları 100-150ytl, hiç gerek yok bence.