yozmen1 Nickli Üyeden Alıntı
içiniz kararmasın arkadaşlar. burada sadece çeşitli hatalardan kaynaklanan kötü anıları paylaşıyoruz. bunlardan dersler çıkarın, siz de yapmayın diye anlatıyoruz.
gittiğiniz ülke türkiye'ye zerre kadar benzemiyor. polisin yetkileri çok çok fazla. ve asayişin fazlasıyla sağlanmış olduğu bir ülke. huzursuzluk yaratanın gözünün yaşına bakmıyorlar.
richard senin dediğin de doğru, her polis her ebeveyn sorunlu olacak değil. iyi insanlar da mevcut. ama sen "ben yaptım birşey olmadı" dersen allah korusun bir dahakine başın fena yanabilir.
çocukları kucağıma aldım öptüm falan demişsin. aman diyeyim arkadaşım.
ilk anımda anlattığım arkadaşın ilk duruşmasında, bail (kefalet) talep ettiğimiz zaman çocuğun annesine fikri sorulduğunda "KILL HIM" diye bağırdığını sen de duysaydın, insanların(!) ne kadar aptal, şerefsiz, düşüncesiz, hayvan ruhlu olabileceklerine sen de şahit olabilirdin. veya olay günü çocuğun babasının, "bizim arkadaşımız iyidir, saf çocuktur, yardım etmek istemiş sadece" dememize bile izin vermeden "gidin başımızdan" diye bağırmasını duysaydın, veya polise "arkadaşımı 10 senedir tanırım, yapmaz öyle şey" dediğimde, "bize arkadaşınızı savunmayın, sizin de başınız belaya girer" dediğini görseydin, nasıl bir adaletsiz dünyanın içinde yaşadığını sen de idrak ederdin.
Bookmarks