beni aramadiler ya sadece numarami internette yayinladiler... ben arasammi acaba bi herhangibi belge istiyorlar mi acaba?
beni aramadiler ya sadece numarami internette yayinladiler... ben arasammi acaba bi herhangibi belge istiyorlar mi acaba?
benide aradılar ama nette numaram çıkmadı ama bence eğer senden başka bi belge isteselerdi ararlardı diye düşünüorm benden pasaport ds ve sevis in yanında bide sabıka kaydı istediler yane hala kesin bi sonuç yok bende
bencede ek evrak istenilenleri ariyorlar... sen bi konsoloslugu arasana yinede ben yarin ariyacam valla...
bugün 18.gün ses soluk yok. ne güvenlük soruştarması bu yaw. 3 temmuzda iş başlıo uçak biletinide aldım daha ne kadar beklicem
arkadaşlar bende 1 ayı devirdim ses seda yok geç kaldım arkadaşlarla gidemyrm artık arama yoluna bende gidecem artık bu cumada yayınlanmazsa bakalım artık hayırlı olsun çıkan arkadaşlara
beklediğim gün : 19 geçti
uçak biletim : 26 gün var
işe başlama : 1 ay var
............................................. isyanlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mm
ya kardeş senin durumu okudukça ayrı bi üzülüyorm.hayırlısıyla çıkar inş.. benim işe başlama tarihim 1 Temmuz malum soruşturmadayız, daha uçak biletim yok,bi taraftan finallerle uğraşyorum.iyice gitme modundan uzaklaştm.. ki bu vakitten sonra nasl uçak bileti bulabilceksem....??? :S
arkadaşlar bugün tam 7.günümdü ve çıktı numaram darası herkesin başına inş...
21. günde geçti bakalım daha ne kadar sürecek....
ayy en vahim benim herhalde haftaya pazar gitmem lazım ama hala pasaporttan ses seda yok şirket desen ayrı telden çalıyor offf çok sıkılıyorum çokkkkkk
soniverson arasa sen artık dostum çok oldu senın bir ara konsolosluğu.
bence de ara abi daha beklicek bişey kalmadı...
ya arkadaşlar bişey sorucam;soruşturma bittikten sonra pasaportumuzu(bunun yanında imzalı ds ve sevis vardı benim) konsolosluğa geri yollamamz direk vize basılcak anlamına mı gelyo? yoksa daha başka araştrmalar ya da kriterler kalıyo mu geriye? prosedür nedir bundan sonra? bilgilendirirseniz sevinirim...
kesın vze basılcak anlamına gelmıyo ne yazıkkı:S
merteren bende 16 mayıstan beri bekliyorum işe en geç 10 gün içinde başlamam lazım hayırlısı olsun elden bişi gelmiyor artık napalım
30 mayısta yeşil kağıt alıp sorusturmaya kalmıstım bügün itibarıyla numaram yayınlandı(İstanbul) umarım en kısa zamanda herkesin numarası yayınlanır....
???? ???????
konsolosluk numarasını alabilir miyim???????? bilen war mı?
bugün 25.gün ??
http://turkish.turkey.usembassy.gov/consular.html
bu link işini görür sanırsam
bugün açıklanır inş. öğleden sonra asarlar yeni numaraları
bugün mü aradın ve tam olarak ne dedin ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks