gidince aktarmalarla ilgili sorulara cevap yazmaya çalışıcam.umarım cevap yazma imkanı bulurum.iyi yolculuklar herkese
gidince aktarmalarla ilgili sorulara cevap yazmaya çalışıcam.umarım cevap yazma imkanı bulurum.iyi yolculuklar herkese
Ben de elimden geldiğince bilgi vermeye çalışcam aktarmayla ilgili...
sem00 senin uçak kaçta?
benimki sabah 9 da, sanırım aynı uçakla gidioruz...![]()
evt 9 da galiba aynı uçaktayıziyi yolculuklar umarım karşılaşırız
Saatler kaldı artık, uyku da gelmiyor...![]()
arkadaşlar ben de salı günü sabah 9da paris aktarmalı boston'a gidiyorum, yaşadıklarınızı buraya aktarırsanız gerçekten çok iyi olurşimdiden hayırlı yolculuklar inşallah sorunsuz bi uçuş geçirirsiniz
![]()
Eğer internet imkanı bulursam olan biteni buraya yazacağımhayırlı yolculuklar
![]()
bende cuma gunu paris aktarmalı bostona gidicem
Arkadaşlar bugün sağ salim ulaştım kalacağım yere.
Aktarmam fransa'dandı.
Hiç dert etmeyin, İstanbul'dakinden bile daha kolay buluyosunuz.
Zaten direk 2E terminalinde indik.
Ordan sadece sayıları takip ediyosunuz.
Zaman falan hiç sorun değil 15 dk bile yeter.
İyi yolculuklar herkese...
var mı 11 ınde giden parıs aktarmalı
15i sabah 9 paris aktarmalı chicago air france![]()
Evet otobüse binmedim, 2E de indiğim için direk terminal içinde tabelaları takip ederek buldum kolayca...
çok teşekkürler.sıkıntılıydım rahatladım şimdi![]()
16 sında sabah 9 ucagı,air france ile,ist-paris-atlanta..war mı aynı ucakta olan?
18 paris boston
fenilkatanuri bende nantucketa gidiyorum iletişime geçebilirmiyiz sen bizden önce gitcekmişsin.
15 i sabah 9 ucagi paris aktarmali washington. havaalaninda fiyatlar nasil yiyecek ve free shop olarak? acikcasi parfumdu kozmetikti vs ordan almayi dusunuyorum varmi bilgisi olan? bir de bizim 3/30=4 sa aramiz var ne yapmaliyiz alanda gezmelimiyiz yoksa hemen diger ucagimizin yolunu mu tutmaliyiz?
bizde 18 haziran da sabah 09.00'da paris aktrmalı bostona geçecez varmı aynı tarih ve saatte bu uçakta olan??
su an paristeym. new york ucagimin kalkmasini bekliyorum. hicbir sorun olmadi su ana kdr. paris havaalani brz buyuk ama yardimci oluyolar. herkese iyi yolculuklar
havaalaninda fiyatlar free shopta bana ucuz gelmedi ama sen yine bakarsin orda ayrica free shop haricinde diger yerler pahali bile saylilabilir. neyse senin yerinde olsam direk aktarmanin oldugu yere gitmem cunku pek fazla bisey yok orda sikilirsin ayrica aktarmanin oraya tok git yoksa yicek bisey bulmekta zorlanirsin..
biz de bu sene 6 kişi gidiyoruz paris aktarmalı new york a.16 haziranda gidip 14 eylülde döneceğiz.inşallah bi sorun çıkmadan gidip döneriz.aslında fransızlara hiç güvenmem ama ucuz diye aldık biletiumarım çok kötü değildir sonuçta kocaman ülkesinin adını taşıyo üstünde...
Ben paris aktarmali NY uctum. Airfrance asiri iyi bu yonden kuskunuz olmasin simdiden soylim buyuk ihtimal paris-ny boeing 777-300 le ucacaksiniz(kevin kostner in oynadigi reklamdaki ucak) tempo sinifinda 7 sira koltuk bulunur.Airfrance in tek kotu yani kabin gorevlilierin fransiz aksani giderken cok garip gelebilir konustuklari ingilizce.
ben airbus sanmıştım ya 2 koridor görünce..boeingleri tek koridor sanıyodum ben thy hep onları kullanıyodo 737 de filan
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
airfrance ile gitmistim..gayet net ingilizceydi..
aksagan fln , hic zorluk cekmisoun yani
zaten sen aksagan bilmion oda bilmio anlasiosunuz![]()
S-pectacular
15 haz paris aktarmalı boston..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks