arkadaşlar aranızda 11haziranda 09:00 da paris aktarmalı gidecek olan arkaşlar var mı?
arkadaşlar aranızda 11haziranda 09:00 da paris aktarmalı gidecek olan arkaşlar var mı?
yok mu? hiç
daha vizem cıkmadı ama amsterdam aktarmalı gidiyom aynı gün
08.55 londra aktarmalı gıdıom sen yalnız kaldın galıba olmazsa bızım ucakla gel![]()
ay çıkarmı uçakta türk
hostese sorsam bılgı verırmı benım uçagım 2e de ınıyor 2e den bınıyorum tekrar ama bılen varsa hacvaalanını anlatsın ya
vardır bıtane türk bence merak etme sen türkün olmadığı yer varmı bu dünyada ya ha![]()
11 haziran amsterdam-memphis-pensacola aktarmalı gidiyorum.
merhaba yolcular, yok mu 11 haziranda klm ile 05.35te amsterdam-detroit-norfolk'a giden?
11 haziran thy 11 05 chicago uçağı
gkcn arkadasım aynı uçaklardayız sanırım hem amsterdama hem de detroit
bizde 11 haziran 5 buçuk uçağındayız amsterdam detroit![]()
bayaa kişi olcaz sanırım 5buçuk amsterdam uçağında![]()
ooo super 4 kişi benim grup, bide burdan 2 kişi gözüküyor,tanışalım ya yol çekilmez yoksa.... berdush ve ellcrys görüşürüz havaalanında![]()
10 haziran amsterdam-detroit 5 bucukBerdus sndemi green baya gididordun
vizem bugün itibariyle basılmş bulunuyor korkmayın bence ben tam 1 ay bekledimm herkese iyi uçuşlar![]()
Forumda arama yapmadan konu acmayalım.Konular birleştirilmiştir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ooo siz 4se biz 5 kişiyizkafadan 10 kişilik yer watçı uçakta detroite kadar
Diagram ben de green bay deim pine grove de,tek kişiyim ben Ellcrys havaalanında hemen dikkat çekerim![]()
Konu berdush_c tarafından (07-06-2008 Saat 01:32 AM ) değiştirilmiştir.
bu arada çıkış harçlarınızı bankaya mı yatırcaksınız yoksa havaalanındamı halletceksiniz?
havaalında halletmei düşünüorum ben ama bilemiorum,kolay bişeymiş sanırım zaten havaalanına erken gelmei düşünüorum ben tek kişiim zaten son metroyla gelirim
evet kolay bi işlem olduğunu söylüyorlar.. erken gideceksen tabi orda halletmen daha mantıklı olur ben 2 saat kala gelmeyi planladığım için bankadan halledeyim bari...
senin için banka daha mantıklı seçenek geç kalabilirsin belki
Ben istanbullu değilim ondan bilemiyorum havaşla gitmeyi düşünüodum da bu metroya taksimden binme şansımız var mı hani meydana yakın bi yerlerden bi orayı bilirim de![]()
ellcrys,metroya taksimden binemessin,taksim meydandan fünikülere binip kabataşa in ordan tramvaya binmelisin,aksaray havalimanı hattında iniosun tramvaydan ordan da metroya biniosunyolun açık olsun
bende bu istikameti düşünüorum ama gece 12.30 son metroymuş sanırım ona göre dikkat et
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks