valla eralp abartısız 5000 mile üzeri yol sarfetmişimdir orda. bir ara neredeyse hergün 250 300 mile yol alıyordum. Hız limitini hep aşıyordum. Amerikan ehliyeti almadım ama bir dahaki sefere alırım. SSN lazım bunun için. Trafik cezaları çok ağırdır. Hata yapmazsan seni olağan üstü durumlar dışında rahatsız etmezler. Evet haklısın orada trafik kurallarına kesinlikle uyman lazım. Ehliyetinin geçerliliği de eyaletten eyalete değişiyor. Bence arabayı 2-3 günlük kiralamak yerine kiralayabilirseniz eğer sezonluk kiralayın ya da bir yolunu bulun satın alın gelirken satarsınız yine. 900-1500 dolara mis gibi araba alırsınız. Benzini sorun etmezsiniz. galonu ben geldiğim sırada 2.9-3 dolar arasıydı. bir galon= 3.74 Lt demektir. Düşün artık hem kazancın iyi hem benzin ucuz hem arabalar canavar. 3000 motordan aşağı yok zaten. otomatik vites yan gel sür yani
. Oraya gittiğinizde aracın camanı açmak diye birşey yok tüm arabalar klimalı ve insanların benzin sıkıntısı olmadığı için her daim klimalar açık. Amerikada özellikle kasaba türü yerlerde arabasız olmak evsiz olmak gibi birşey.
Bookmarks