Zuzu hocam senin benden betermiş
Benim 11inde 2, 12si 3(üç) finalim var 13sabah uçağım arada bide ankara istanbul yolculuğu. Hızlı yaşamak istiyodum da bu kadar deil
![]()
Zuzu hocam senin benden betermiş
Benim 11inde 2, 12si 3(üç) finalim var 13sabah uçağım arada bide ankara istanbul yolculuğu. Hızlı yaşamak istiyodum da bu kadar deil
![]()
aha sonunda bir Odtülübenimde 12sinde son final, 15 sabahı yolculuk...
17 sinde finaller bitiyor 18 inde uçuyorum 19 unda iş başı yapıcam inş![]()
ohhhhhhhhhhh çok şükür bugün finallerim bitti darısı devam edenlerin başına![]()
Bugün bir finalim daha eksildi ama o da beni eksiltti. Hoca resmen ters köşeye attı topuBunun sebebini bu foruma bağlıyorum. Ders çalışırken forumda dolaşıyorum ve konsantrasyonumu bozuo
Lütfen final haftasında forum kapalı dursun yöneticilere sesleniyorum
Daha 2 finalim var ona göre forum bu gece 00:00 da kapatılsın
![]()
Konu bactery_6 tarafından (05-06-2008 Saat 05:33 PM ) değiştirilmiştir.
daha ilk sınavımı bugün oldum.. 18 inde finallerim bitio 20 sinde uçakdayım... 15 günüm kaldı...
arkandayım bacterybu ne ya mahvetti bu wat işi beni. bütün sınavlarım dökülüyo yerlerde sürünüyo...+1 den bahsediyo millet +1 ne +8 +10
![]()
neyse bi daha gidilmez amerikalara olsun bi kereye mahsus![]()
bu arada kendimi şanslı hissettim 6sı finallerim bitiyor 16sı uçuyorum. evde kafa dinleyim. okulun ardından işe başlamak koyardı açıkçası...
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
siz ballısınız bizim okulda finaller 4 haziranda başlıyor 18 haziranda bitiyo
milletini mayısta biterken biz bekliyoz işte
Yani dimi o da var şimdi. Hayatımızda bi kere gitcez olsun bu kadar da![]()
Benim de 6 sında bitio finallerim senin bölüm ne bu arada ben normalde 5 inde bitio sanıodum gazide sadece bizim fakülteye mahsus 6 sında bitio die biliyorum.
Ben de 5 gün kalcam ailemin yanında kafa dinleyip öyle gitcem süper olcak![]()
o +1 ben oluyorum cunku 4 yillik okulum 5 bucuk seneye kesin uzadi ve su an 3 .sinifi okuyrum.daha 4 u okuyacagim eger ordan da alttan ders gelirse 6 olcak o yuzdden takiyoruz yane![]()
finaller sayesinde hiç şu gitme hissine heycanına dahil olamamıştım bugüne kadar. neyseki bugün itibariyle tatil ve usa moduna girmeye başladım. iş ve yer hakkında pek bi araştırmada yapmamıştım. şuan için az biraz fikrim oluştu burası sayesinde. 18inde gidiyorum umarım o güne kadar da bayağı birşeyler öğrenicem sanırım![]()
hocam valla biraz geç kaldın bence araştırma içinaslına bakasan bi yandan da iyi olmuş derslere asılmışsın.neyse şimdi bile başlamış olsan siteyi keşfettiğin için şanslı sayılırsın birçok kişiye nazaran...
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
Evt Finallerle Uğraşıyoruz Bugun Son Bi Finalim Var Sora Ilk Iş Türkiye Maçı Sora Da America![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks