normal bavula sıvı madde koyarken zip bag gerekiyormu yaw? çok anlamsız gerekiyosa..
okadar şampuan diş macunu duş jeli fln...
normal bavula sıvı madde koyarken zip bag gerekiyormu yaw? çok anlamsız gerekiyosa..
okadar şampuan diş macunu duş jeli fln...
Bide traş bıçağı&makinesi goturmekte yarar var aslında ( Erkekler için) Bayanlar için epi lady diolar herhalde:P Onun dısında tutugun takımın formasıda mutlaka bavulunda bulunmalı.Yoksa biliosun almıolar abd ye
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Traş makinesi ve beni uyandıracak olan cep telefonum yanımdaayrıca Sakaryaspor formam da yanımda
![]()
şu zipbag e neleri koyuyoruz onuda bir öğrensekutanıyorum nikimde prof. watcı yazıyor ama
fazlasıyla geri dönüşüm yapacağım seneye
![]()
abi her türlü deodorant parfüm şampuan gibi sıvı şeyleri zipbage koyuyoruz olay tamamen bu![]()
Peki nerden alıyoruz bu zipbag'i?
ben bi konuda yazmıştım bunu..zipbag i tesadüf eseri mayocu da buldum..ağzı fermuarlı şefaf bi poşet mayocu bedavaya veriodu ıslak mayoları koymak içinmiş..bi sürü aldım onlardan onlara koyucam sıvı eşyalarımı..mayo mağazalarına bir sorun ıslak mayoları koymak için şeffaf poşetlerden varmı diye..
bizde klm den aldık biletleri. aldığımız yerdeki adam kontrol etti koltuk seçimi falan açık mı die . açıktı ve biz koltukları seçtik. ayrıca yolculuktan 12 saat önce de klm nin sitesinden bilet numaranı girip yapabiliyosun. ve ayrıca klm nin sitesinde flying blue karta üye ol . miller biriktikçe hediye uçak bileti falan veriyomuş. gerçi bi daha ne zmn çıkıcaksak yurtdışına![]()
Dostlarım kardeşlerim Zip Bag'ı bütün kozmetikçilerde bulabilirsiniz, kozmetik çantası var mı deyin belki bedava bile verirler, Lancester, body shop falan onların hep var
llorando, de cara a la pared...
ben bu zipbag den almaya düüsnmüyorum ya normal beyaz poşete koysak bise olurmu ki yaw![]()
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
dostum birde sac kurutma makinasi gotur bence
Safinaz...
ben de almayı düşünmüyorum bu zipbaglerden. bence bu zipbag sadece el bagajı için. bavula koyduklarımın hiçbirini zipbage koymicam. şampuanı falan da sadece normal poşete koyarım bişey olmasın diyerekten.
ayrıca arkadaşım güneş kremini untmuşsun =) çok önemliydi ya yazıyım dedim![]()
Zİpbag ben de sorcam yarın bi kaç yere, bulurum umarım...
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks