Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ortada Kalmak "ds 2019"

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Ortada Kalmak "ds 2019"

Aktarmalı olarak Montana'ya giderken New York'ta gümrük işlerimi hallettikten sonra bütün belgelerimin oldugu dosya çalındı.Görevlilerden yardım istesemde kapsamlı bi yardım alamadığımdan İŞ YERİ ile alakalı bütün belgelerimi kaybetmiş bulunuyorum

Neyse ki pasaport ve uçak biletlerim yanımdaydı, şimdi arkadaşlar SSC için DS 2019 farz olduğunu biliyorum.. Bunun için ne yapmam gerek? Bana akıl verecek birisi var mı?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşım çok üzüldüm ya ama elimden bişey gelmiyor bi bilgim yok umarım bilgisi olan birileri vardır

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

geçmiş olsun. bence bi şrketinle konuş belki onlarda bir kopyası falan olabilir. en azından işverenin bilgilerini yollarlar. SSC yide belki çalındığını kanıtlayarak DS2019 suz alabilirsin. Ama mutlaka şirketinle bi görüş derim ben. Tekrar geçmiş olsun.
    I beg for mercy, i plead, tell me
    Why? why me?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hemen sponsor şirketinle bağlantıya geçmelisin..durumu anlat muhakkak ne yapman gerektiğini söylerler..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ds 2019 un fotokopisi yokmuydu?? keşke çektirseydin.. once türkiyedeki şirketine danış derim sonra ordaki sponsorla konuş derim...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Sponsor şirketinle bağlantıya mutlaka geç ellerinde belgelerin fotokopileri mutlaka vardır kullanıp kullanamayacağını yada ne yapman gerektiğini soyliceklerdir..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Dostum geçmiş olsun. Şirkette yada en azından aracı firmada bir kopyası olsa gerek. Söyle sana maille yollasınlar. Tekrar para falan isterlerse diren, hemen kanmayasın ok?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ds formunun fotokopisi varsa onu kullanıp kullanamıcağını öğren firmandan kullanamıyorsan yenisini bastırman gerekiyor bu da sana ek bir masraf demek kolay gelsin ve geçmiş olsun

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar konu ile ilgilenip geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.Sorunumu hallettim çok şükür. Belki bu durum başka bir arkadaşın daha başına gelir ( inş. öyle bi durum olmaz ) o yüzden yapması gerekeni yazayım;

İlk başta hemen TR'de ki firmaya durumu anlatmalısın mail veya telefon.( ben mail ile attım ve hemen cevap geldi)
    Daha sonra aynı açıklamayı ABD'de ki sponsor firmaya mail atmalısın.(benim firma AWE idi ve çok yardımcı oldular)
    Sponsor firmanın elinde kopyası bulunduğundan dolayı kasasız belasız bu işi atlatmış bulundum ama O New york'ta ki panik halimi ve oradan oraya koşup where is my documents deyişimi hayal edin inanın yaşamayı istemezsiniz...
    Tekrardan teşekkürler.. Montana'dan herkese selam

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Geçmiş olsun, TR deki şirketinde DS'nin bir fotokopisi mutlaka vardır diye düşünüyorum çünkü bizimkilerin vardı, söyle sana taratıp yollasınlar hemen ordan çıktısını alırsın fax falan bulabilirsende öyle de yapabilrisin ama en iyisi taratıp yollamaları diye düşünüyorum. Oradaki sponsorunda da bir kopyası mutlaka olmalı!!! Nasıl çaldırdın? Kayıp mı ettin yoksa, bizimde başımıza gelmemesi için nasıl olduğunu kısada olsa yazarsan seviniriz. Umarım herşey yolunda gider
    llorando, de cara a la pared...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Neyse hallolmuş
    llorando, de cara a la pared...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Hadi hayırlısı bakalım iyi wat'lar sana da Dikkatli ol bundan snra da haaa!!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)