arkadaşlar 23 hazirana 9.30 trenine boş yer var hasan 21 neye dayanaraktan söyledi hepsi satıldı diye anlayamadım !!!! linkide atıyorum bakabilirsiniz
Amtrak - Reservations - Fare Finder
arkadaşlar 23 hazirana 9.30 trenine boş yer var hasan 21 neye dayanaraktan söyledi hepsi satıldı diye anlayamadım !!!! linkide atıyorum bakabilirsiniz
Amtrak - Reservations - Fare Finder
Merhabaalr;
10mesajı geçmediğim için özel mesajınıza burdan karşılık vermek zorundayım.Öncelikle tren biletimi 1 ay önce internetten almıştım.Uçağım dediğiniz gibi bir rötar olmazsa öğlen 3gibi chicago'ya varacak.Ve benim bineceğim tren de 9.30da hareket edecek.Havaalanından tren istasyonuna da blue line metrosuyla geçmeyi planlıyorum ki metro yolculuğum da toplamda 46dk sürecekmiş google maps'in dediğine göre.Amtrak istasyonuna varabilmem için yaklaşık 6saat gibi vaktim var oluyor.Tabi sizin yazmış olduğunuz kötü senaryoların da gerçekleşme ihtimali elbette var.O zaman da başımın çaresine bakabilecek kadar ingilizcemin olduğunu düşünüyorum.İlginiz için teşekkürler..
Converter, banyo jileti, zeytin, raki , sucuk diger her seyi Turkiyeden daha ucuza orda bulabilirsn.
tempus nevresim carsaf yastık vs gerek var mı getirelim mi ??
tabi getirin yoksa yurttaki o dandik nevresimlerden satın almak zorunda kalırsınız ..) sırt çantanıza bi hırka yada sweatshirt koyun mutlaka giderken özellikle cleveland a aktarması olan arkadaşlar 40-50 kişilik dandik bi uçakla gideceksiniz büyük ihtimal ve donacaksınız ...
)
Mithat Göriyim koçum benim 21'i geçdin mi lan bu sene? Geçdiysen rahat rahat içersin artıkGeçmediysen dikkatli ol koçum. Fazla çakallık yapma. Tanıdıklara selam söylersin brad p.stu hariç tabi.
Reco baba sanada selamlar olsun.
Ben 1 Ay sonra askerdeyim![]()
Gençler burda havalar ısınmamış , gelirken muhakkak üstünüze bişiler alın... muzo kardeşim sanada hayırlı tezkereler inş...
bizde cedarpointin yanibasindaki otellerden birindeyiz)) herkese selam..baska kimse yok mu acaba etrafta...yuruyerek sandusky mall a kadar gtmeyi dusunduk bian burdan
)ama vazgectik
ben bişey sorucam cedar pointle ilgili. fuara katılmadan goruntülü olarak işi alabilirmiyiz? Fuar zamanı büyük ihtimalle yurtdışında olucam 2012 için söylüyoroum.
cedardaki arkadaşlar yiyecek vs falan getırmemıze gerek var mı ?? son bı kaç gunum kaldı kararsızım...
eger fast food olayinin hastasiysan getirmene gerek yok, orda aslini yiyecen ama degilsen o zaman yaninda getir biseyler. Sucuk felan koyayim deme bavula cunku erkeklerin bavulari %99 didik didik araniyor ve bavulda etle ilgili her sey aliniyor, konserveler geciyor genelde..ekmek olayida lavasimsi bisey getir posette hem bavulda yer tutmuyor hem de orda kulanimi daha kolay.
Arkadaşlar 21 haziran akşamı clevelanda havaalanında olucaz şuan iletişimde olan 4 kişiyiz bir arkadaş daha vardı dennis ondan ses yokda
ordan cedar pointe ulaşımda kullanıcağımız taksilerle ilgili sorum olucak bu taksiler kaç kişi alır ? bide büyük taksiler var diye yazılmış bu büyük taksleri gece 12 de de bulablirmiyiz ?
Kucuk taksi zaten sizi almaz o bavullarla. Buyuk taksiye binmeniz sart ve bulunur bulunmaz bilmem cunku indiginiz zamandaki havaalanindaki yogunluga bagli ama buyuk taksilerde iyi para aliyor. Havaalanina calisan taksiye binin, orda taksici gibi dolmusumsu minubus arabayla sizi kafalayip goturmeye calisan cikabilir.
fastfood da severim ama 3 ay cekılmez ya en azından baslangıc ıcın bıseyler getıreyım barimutfağı fln vardı demı oranın
arkadaşlar ben 2012 de wat'a katılcam şimdiden işleri araştırıyım dedim buraya giden çok oluyormuş. bu iş için haziran 20 sinden sonra başlanılıyor mu (malesef okul o zaman bitiyor)? saatlik ne kadar kazanıcaksınız? haftalık kaç saaat çalışıcaksınız? ne tür işler var food average ,ride operator var sanırsam başka ne iş var ? bu işlerini kendi firmananızdan mı seçiliyor ? yoksa fuarda ne çıkarsa bahtınamı boşluk ? ingilizce düzeyi ne olması gerekiyor benim çok iyi değil ing işte istanbul üni. hazırlık okudum bu yıl int. bitirdik yeterli mi burda çalışmak için bu ingilizce bir kursa gitmelimiyim bunları cevaplarsanız çok iyi olur birde bu yılki wattan dönüş anılarınızı bekliyorum
mustafa, haziranın 20sinden sonra baslarsan asgari ücretle çalışmak zorunda kalıyorsun ve büyük ihtimal kötü yerlerde çalışmak zorunda kalırsın bu yüzden ben erkenden geldim 15 mayısta. saatlik normalde kontratta 7.4o dolar diyor ama buraya gelince vergiler yüzünden yaklaşık 4 dolara kadar düşüyor.ama üzülme türkiyeye dönünce tekrar kesintilide olsa vergi iadesi alabiliyosun.o dediğin işlerde genelde amerikalılar çalışıyor burda ne kadar pis iş bizim gibi diğer yabancılara yaptırıyorlar mesela bi arkadasım ride diye geldi şimdi tek yaptıgı gece 11den sabah 7ye kadar parkın pisliğini temizlemek.firmaya falan hiç güvenme kardeşim buraya gelince hersey degısıyo tek basına ayrı bi dünya burası kendı bsaının caresıne baktın baktın yoksa 2 gün sonra dönersin.ingilizcenin iyi olmaması kötü olmuş çünkü işe alınmak için toefl belgesi gerekiyor en az 80 puan o da toefl dünya capında bi sınav oldugu içinmiş ben sorustrdum brazcık üds'de oluyomus ama onda bırazcık sıkıntı cıkarıyolarmıs Sandusky belediyesine falan onaylatman gerekiyormus fln sıra beklıyomussun cok uzun suruyomus o ben kpds'den gectımde geldım ama ondada ugrastrmıslardı beni.he ayrıca kursa falan gdersende sertifika alırsan senın ıcın daha kolay olur buraya gelince.
Şu anda 44 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 44 misafir)
Bookmarks