UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
evet arkadaşlar yurt konusunda bize de yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa seviniriz![]()
alla alla bilmem öyle bişi demedi bize firma.. belki o da bilmiyodurinşallah yoktur öyle bişi ya bi daha uğraşamam iş seçimiyle falan ... firma da uniwe.. diye başlıyo.. bilmiyorum yazmak doğru mu reklama mı girer
![]()
Slm millet bende bu yaz cedar point kodakta fotografcıyım inşallah..ama henüz vize görüşmesine gitmedim vede uçak sorununu halledemedim((başka fotocu varmı yaa aramızda.....
h abu arada arkadaşlar en büyük tavsiyem sakın ha bi gaza gelip çalışma tarihlerinizi ekim fln yapmayın. Mümkün oldugunca kısa tutun. Çünkü orada tarihi erkene almak istediğiniz zman,ki isteyeceksiniz cok büyük sorun oluyo. Bonuslarınızı alamıyosunuz erken dönerseniz.Ama süreyi uzatmak isterseniz sorunsuz bi şekilde uzatabilirsiniz. Diğer bi husussa uçak bileti: uçak biletiniz kesinlikle tarih değiştirme opsiyonlu alın. Bunları ben gitmeden biri bana desydi şimdi elini öperdim walla![]()
bankaya ıhtıyacın olmıcak sen al yanına hscb kartını ama lazım olmadıkca kullan ma cunku kur farkından dolayı zarara ugrarsın oraya gıdınce de travel card cıkartın ve paralarınızı oraya yatırın cunku ebay den falan alısverıs yapmak ıstersenız o karttan dırek alısverıs yapabılırısnız
Arkadaşlar ben biraz daha sorulara cevap vermeye devam edeyimöncelikle merak etmeyin kimse acıkta kalmaz herkese yetecek kadar yer var
cedar point e gidecekler için zaten yurtlar parka ait oldugundan kalma konusunda hiç bir endişeniz olmasın. sadece biraz konfor beklemeyin. cinobili biz 3 arkadasız 633 euro tutmuştuk bileti ama diğer arkadaşların vize kesinleşmediği için rezervasyon iptal oldu. şu an 650 euro civarında.ama chicago bu cleveland değil. Bagaj sınırları genelde 23+23 toplam 46 kg iki valiz ve 8-10 kg civarında sırt cantasına izin verilir. zaten bunu oraya gidince öğrenirsiniz çok büyük bi detay değil yani. Ben gecen sene çok çektigim için bu sene elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım arkadaşlar
ama size nasıl ulaşırım bilmilorum ki.burda mail telefon tarzı şeyler vermek yasak galiba.
ya özelden msj atılmıyor mu burada_?
özelden mesaj atabilmen için mesaj sayını 10 yapman gerekiyo sanırım.
arkadaşlar şu an itibariyle vize almış bulunmaktayım...sarısı başınıza...
![]()
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
http://www.turkishwat.net/18-02-09-n...34.html?t=3834
linke ekledim zaten hemen...hadi hayırlısı herkese başarılar arkadaşlar umarım istediğiniz gibi olur...
yaaa bu cedara giden kız hiç yok mu?????????????kendimi çok yalnız hissettim.sesimii duyan bir kızz varsaa çok zor durumdayım lütfen yalnız olmadıgımı hissetmeye ihtiyacım var
![]()
ya bazı arkadaşlar haziranın 15 inde gitmeyi planlıyorlardı o arkadaşlar rezervasyon fln yaptırdılar mı uçak için eğer yaptırdılarsa türkiyeden ayrılış saati kaç çnkü eger 15:00 dan sonra ise bizde o tarihte gelebiliyoruz?İ???
arkadaşlar bende 15 inde bi bilet buldum.523 euro a. ida turizm de. Chicagoya. iknizede özelden mailimi yollayım cedar hakkında herşeyi sorabilirsiniz ve uçak bileti hakkında birlikten kuvvet doğurursak çok ii olck anladgım kadarıyla herkes 15 a6 civarı gitmek istiyor.
Şu anda 39 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 39 misafir)
Bookmarks