Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 37 Sayfadan BirinciBirinci 123456713 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1173 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Point - Sandusky, OHIO

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı turtlesuzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bagaj kuralı derken kaç kg oldugu fln mı?
    ewet senn bagaj hakkın war onu geçersen ceza ödersin ama şimdi bunu düşünme dönüşte çok olcak bagajın

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı raptors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben biraz yurtlar ve uçak biletleri hakkında bilgi paylaşmak istedim. Önce yurtlardan başlayayım Cedarda sizinde bildiginiz gibi iki yurt seceneginiz var 16 ve 32 dolarlık. 16 dolarlık olanlar parkın içinde 32 dolarlık olanlar ise parka 5 dk mesafede. sürekli rink servisleri var.16 dolarlık yutlarda konfor kesinlikle arramayın sadece yatıp uyumak için. Bi arkadas yemek yaparız fln demiş... walla sadece hayallerde kalır çünkü ocak yok elektirkli ocak kullanmakta yasak ama 32 dolarlık yurtlarda apartlar var orda var ocak.oranında tehlikesi güvensiz oluşu. mesela benim 2 ipod touch um ve bi foto makinem çalındı 32 dolarlık ra yurt tarzı secenekte var klimalı,klitli dolaplı ve cidden 16 dolarlıga göre cok daha ii secmek icin sebebi çok yani. Ucak biletine gelince grup indirimi gibi bişey yapmıyo firmalar fiyat neyse o. ben 15 haziranda chicagoya ucup oradan otobüsle gececeğim chicago büyük yer oldugu için daha ucuz bilet bulma ihtimali cok. su an ben 633 euro ya buldum mesela buna bide 75 dolar chicago sandusky otobus ekledikmi tamamdır eger 15inde gidecek arkadaslar varsa beraber gidebiliriz..

benm yarın vize görüşmem var şu an ankaradayım.bende 15 haziranda giştmeyi düşünüyorum raptors eğer vize alırsam 2 kişi olduk habrn olsun.bu arada hangi firmada 633 euro ya buldun ve kaç aktarmalı_?
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı stormhik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benm yarın vize görüşmem var şu an ankaradayım.bende 15 haziranda giştmeyi düşünüyorum raptors eğer vize alırsam 2 kişi olduk habrn olsun.bu arada hangi firmada 633 euro ya buldun ve kaç aktarmalı_?

stormhik başarılar sana yarın akşam bekliyruz mesajlarnı heyecanla

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar ben biraz yurtlar ve uçak biletleri hakkında bilgi paylaşmak istedim. Önce yurtlardan başlayayım Cedarda sizinde bildiginiz gibi iki yurt seceneginiz var 16 ve 32 dolarlık. 16 dolarlık olanlar parkın içinde 32 dolarlık olanlar ise parka 5 dk mesafede. sürekli rink servisleri var.16 dolarlık yutlarda konfor kesinlikle arramayın sadece yatıp uyumak için. Bi arkadas yemek yaparız fln demiş... walla sadece hayallerde kalır çünkü ocak yok elektirkli ocak kullanmakta yasak ama 32 dolarlık yurtlarda apartlar var orda var ocak.oranında tehlikesi güvensiz oluşu. mesela benim 2 ipod touch um ve bi foto makinem çalındı 32 dolarlık ra yurt tarzı secenekte var klimalı,klitli dolaplı ve cidden 16 dolarlıga göre cok daha ii secmek icin sebebi çok yani. Ucak biletine gelince grup indirimi gibi bişey yapmıyo firmalar fiyat neyse o. ben 15 haziranda chicagoya ucup oradan otobüsle gececeğim chicago büyük yer oldugu için daha ucuz bilet bulma ihtimali cok. su an ben 633 euro ya buldum mesela buna bide 75 dolar chicago sandusky otobus ekledikmi tamamdır eger 15inde gidecek arkadaslar varsa beraber gidebiliriz..
    merhaba ben ve arkadaşım bugün fotoğrafçılık işini seçtik cedar point'te.. 15 haziranda gitmeyi düşünüyoruz beraber gidebiliriz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet arkadaşlar yurt konusunda bize de yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa seviniriz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı gizopy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben ve arkadaşım bugün fotoğrafçılık işini seçtik cedar point'te.. 15 haziranda gitmeyi düşünüyoruz beraber gidebiliriz
    hangi firma ile gidiosunuz ki birde cedara fuarsız alıolarmı???? benim bir arkadaş gelecekti ama fuarsız almıyoruz dediler olmaz dediler..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

alla alla bilmem öyle bişi demedi bize firma.. belki o da bilmiyodur inşallah yoktur öyle bişi ya bi daha uğraşamam iş seçimiyle falan ... firma da uniwe.. diye başlıyo.. bilmiyorum yazmak doğru mu reklama mı girer

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Slm millet bende bu yaz cedar point kodakta fotografcıyım inşallah..ama henüz vize görüşmesine gitmedim vede uçak sorununu halledemedim((başka fotocu varmı yaa aramızda.....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hangi firma ile gidiosunuz ki birde cedara fuarsız alıolarmı???? benim bir arkadaş gelecekti ama fuarsız almıyoruz dediler olmaz dediler..
    kodak cedardan bagımsız çalışır.hatta ücreti fln da farklı bildigim kadaryıla. kirz nedeniyler işçi almama durumu vardı kodakın ama aldıgına göre demekki aşmışlar krizi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı gizopy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben çok uzun zamandır foruma bakmıyorum. ben biletimi aldım ama keşke daha önceden haberleşebilseydik

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

h abu arada arkadaşlar en büyük tavsiyem sakın ha bi gaza gelip çalışma tarihlerinizi ekim fln yapmayın. Mümkün oldugunca kısa tutun. Çünkü orada tarihi erkene almak istediğiniz zman,ki isteyeceksiniz cok büyük sorun oluyo. Bonuslarınızı alamıyosunuz erken dönerseniz.Ama süreyi uzatmak isterseniz sorunsuz bi şekilde uzatabilirsiniz. Diğer bi husussa uçak bileti: uçak biletiniz kesinlikle tarih değiştirme opsiyonlu alın. Bunları ben gitmeden biri bana desydi şimdi elini öperdim walla

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

bankaya ıhtıyacın olmıcak sen al yanına hscb kartını ama lazım olmadıkca kullan ma cunku kur farkından dolayı zarara ugrarsın oraya gıdınce de travel card cıkartın ve paralarınızı oraya yatırın cunku ebay den falan alısverıs yapmak ıstersenız o karttan dırek alısverıs yapabılırısnız

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaşlar ben biraz daha sorulara cevap vermeye devam edeyim öncelikle merak etmeyin kimse acıkta kalmaz herkese yetecek kadar yer var cedar point e gidecekler için zaten yurtlar parka ait oldugundan kalma konusunda hiç bir endişeniz olmasın. sadece biraz konfor beklemeyin. cinobili biz 3 arkadasız 633 euro tutmuştuk bileti ama diğer arkadaşların vize kesinleşmediği için rezervasyon iptal oldu. şu an 650 euro civarında.ama chicago bu cleveland değil. Bagaj sınırları genelde 23+23 toplam 46 kg iki valiz ve 8-10 kg civarında sırt cantasına izin verilir. zaten bunu oraya gidince öğrenirsiniz çok büyük bi detay değil yani. Ben gecen sene çok çektigim için bu sene elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım arkadaşlar ama size nasıl ulaşırım bilmilorum ki.burda mail telefon tarzı şeyler vermek yasak galiba.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya özelden msj atılmıyor mu burada_?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

özelden mesaj atabilmen için mesaj sayını 10 yapman gerekiyo sanırım.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar şu an itibariyle vize almış bulunmaktayım...sarısı başınıza...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar şu an itibariyle vize almış bulunmaktayım...sarısı başınıza...

tebrikler kardeşim hayırlı olsun eee neler sordular bakim nerde girdin,darısı başımıza

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler kardeşim hayırlı olsun eee neler sordular bakim nerde girdin,darısı başımıza
    http://www.turkishwat.net/18-02-09-n...34.html?t=3834

linke ekledim zaten hemen... hadi hayırlısı herkese başarılar arkadaşlar umarım istediğiniz gibi olur...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

http://www.turkishwat.net/18-02-09-n...34.html?t=3834

linke ekledim zaten hemen... hadi hayırlısı herkese başarılar arkadaşlar umarım istediğiniz gibi olur...
    paranın tamamın ödedikten ne kdr sonra ds eline geçti? bende bir an önce gitmek istiyorum vizeye parayı cuma ödicemde..neyse inşallah bizde kendi vize görüşmelerimizii böle yazarız özellikle yunusunkini bekliyorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

paranın tamamın ödedikten ne kdr sonra ds eline geçti? bende bir an önce gitmek istiyorum vizeye parayı cuma ödicemde..neyse inşallah bizde kendi vize görüşmelerimizii böle yazarız özellikle yunusunkini bekliyorum
    yaa beni önceden takip eden arkadaşlar bankadan kredi çektiğimi bilir
    ben aralık ortalarında paranın hepsini vermiştim tek eksik uçak biletiydi onu almamıştım henüz.yani aralık ortası gibi tüm parayı verdim şubatta da ds elimdeydi...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Vizen hayırlı olsun arkadasım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yaaa bu cedara giden kız hiç yok mu????????????? kendimi çok yalnız hissettim.sesimii duyan bir kızz varsaa çok zor durumdayım lütfen yalnız olmadıgımı hissetmeye ihtiyacım var

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaaa bu cedara giden kız hiç yok mu????????????? kendimi çok yalnız hissettim.sesimii duyan bir kızz varsaa çok zor durumdayım lütfen yalnız olmadıgımı hissetmeye ihtiyacım var
    merak etme geçen sene orada çalışan bi çok kız arkadaşım vardı. eminim bu sene de bi o kadar olurlar kendini yalnız hissetmene gerek yok yani

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben ve bir kız arkadaşım daha var..

haziranın 3 ile 8 i arasında bir gün gitmeyi düşünüyoruz tabi her şey yolunda olursa bir aksilik çıkmazsa.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı destiny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ve bir kız arkadaşım daha var..

haziranın 3 ile 8 i arasında bir gün gitmeyi düşünüyoruz tabi her şey yolunda olursa bir aksilik çıkmazsa.
    inanamıyorum 2 kızla karşılaşınca sanal bile olsa bu kdr sevineceğimi tahmin edemezdimm .ben azra hemen tanşalım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya bazı arkadaşlar haziranın 15 inde gitmeyi planlıyorlardı o arkadaşlar rezervasyon fln yaptırdılar mı uçak için eğer yaptırdılarsa türkiyeden ayrılış saati kaç çnkü eger 15:00 dan sonra ise bizde o tarihte gelebiliyoruz?İ???

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

ya bazı arkadaşlar haziranın 15 inde gitmeyi planlıyorlardı o arkadaşlar rezervasyon fln yaptırdılar mı uçak için eğer yaptırdılarsa türkiyeden ayrılış saati kaç çnkü eger 15:00 dan sonra ise bizde o tarihte gelebiliyoruz?İ???
    henüz rezerve yaptırmadım hala bilet arıyorum ama b.ihtimalle bikaç haftaya alırım bileti.özelden sana mailimi yolluyorum ekle istersen ordan konusuruz...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

henüz rezerve yaptırmadım hala bilet arıyorum ama b.ihtimalle bikaç haftaya alırım bileti.özelden sana mailimi yolluyorum ekle istersen ordan konusuruz...
    gelmemiş özelden msjın??İ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar bende 15 inde bi bilet buldum.523 euro a. ida turizm de. Chicagoya. iknizede özelden mailimi yollayım cedar hakkında herşeyi sorabilirsiniz ve uçak bileti hakkında birlikten kuvvet doğurursak çok ii olck anladgım kadarıyla herkes 15 a6 civarı gitmek istiyor.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar bende 15 inde bi bilet buldum.523 euro a. ida turizm de. Chicagoya. iknizede özelden mailimi yollayım cedar hakkında herşeyi sorabilirsiniz ve uçak bileti hakkında birlikten kuvvet doğurursak çok ii olck anladgım kadarıyla herkes 15 a6 civarı gitmek istiyor.

523 süper vizeye girdiysen hemen al derim ben acentda çalışyrum pahalı busene biletler,hangi hawayolundan buldun,bide tarihlerin ne

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 39 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 39 misafir)