evet beklenen cevap arkadaslar ben bankaya yatirdim ama havaalaninda da burosu var
evet beklenen cevap arkadaslar ben bankaya yatirdim ama havaalaninda da burosu var
ayrıca havaalanında gişeye odediysen gişe 24 saat acıkmı. o konuda bilgin varmı.??
evet acik ben bankaya yatirmistim 8 arkadasim orda tanistik tabi oraya yatirdi saat gecenin 3uydu bankaya yatiranlara pul vermiyorlar korkmayin makbuz pul yerine geciyo havaalaninda pul yapistiriyo vezne
amsterdam dan indigin terminalden mi bindin birde onu sorcam?ben munihte aktarmam var .terminal 2 de incem munihe.ordan yine terminal 2 de ucagim.ve 45 dk aktarma surem var.
ok.. bunu ogrenmemiz ii oldu. saol..
benim sorum şu el çantasına ilaç sokabiliyomuyuz benim göz kuruluğu için ilaç sokmam lazım tecrübelerine dayanarak bagajları tam olarak hangi sıralamayla koyalım açıp arıyorlarmış ya(ilaç, şampuan, konserve, parfüm sigara) bu tür götürülmesi şüpheli şeyleri toptan yazzarsan daha bi düzenli olcak sanırım
son olarak türkiye free shopundan içki alınca amerikada problem yaratıyorlar mı? bide hangi free shop daha ucuz içki olarak
el bagajinin en altina koy bakmiyuolar el bagajina pek abi sampuan krem parfum ufak boy olsun almiyolar benim almadilar
zaten bi tane duty free var buyuk ordan al turkiyeden al adam basi 9 karton sigara aliyosunuz 9 karton yalnis duymadiniz pasaport basi 9 karton aldigin seyin faturasini yanindan ayirma birset olmuyor
bide lensler ve lens solüsyonu sokmam lazzım el çantasına lens solüsyonunu almazlar diye korkuyorum
kanka lens solusyonu olmuyo bunu biliyorum ama sen ona bi uyduruk recete al el bagajina degil valizin altina koy alirlarsada sansina ama sen bilirsin
Sanırım, transit vize sorunuda yok. maşallah 18 kişi okuyor![]()
llorando, de cara a la pared...
yok bisey olmadi amsterdamda iste turk bi cocuk vardi sorulari o sordu bana bisey olmadi
böyle taksit taksit soruyorum aklıma anca geliyobizim chigagoda aktarmamız baya uzun havaalanından komple dışarı çıkabilir miyiz tekrar girişte problem olur mu
cikarsin olmaz kanka ben detroit cikayim dedim 3 saat vardi ama merkezden uzakj olunca vazgectim
Su bile almıyorlar ya aktarmalarda suya iyi para verilecek desenize, gerçi ben 50 dk aktarma berlinde, inmeden içerim bol bol![]()
kardes su yurt dışı cıkış harcı havaalında hangi esnada odeniyor,,??
bekle beni amerika
Yalnız shinoda tetikte beklermişsin gibi bi halin vardirekt amerikalı şerifler gibi topuklarından vurucan bi yanlış görürsen
![]()
Makro, deltacılar merak ediyor valiz başına 25 dolar muhabbeti diye bişi dönüyo, senin öyle bi sıkıntın oldu mu check/in yaparken valizler fazla tek parça değil falan filan diye sorun çıkardılar mı, kaç kiloyla gittin kabine aldığın çantanı çok incelediler mi ağırlığını falan ben sadece kabine alacağım çantayla gitmeyi düşünüyorum da...
beklesin bi yamuk goremez merak etmeyin su an saat seattle da 6.06 arkadaslar yatiyo ben saat 4 den beri yaziyorum seattleda hostelde kaliyoruz odamiz 10 kisilik onlar 4 kisi cift kisilik yatakta yatiyo ben tek geceligi onlarin 21 benim 26 dolar yer bulmak gercekten zor burasi gercekten bedava yemek 3 ogun ve sinirsiz kahvaltida muz elma portakal wuffle (icine ne koyarsan koy sinirsiz) cay var. burda kalmak icin calisan kisler var boyle bi sistem var 3 kisi 3 saat calisiyo ve bir gece kaliyo bedava 2 saat sonra firmamiza gidip ucus saatimizi ogrencez ayrica odalar karma kiz erkek karisik cok kotu bi ortam
arkadasim ben sirt cantasi aldim yaklasik 5 kilo falandi ama yemin ederim su cekcek valizler varya onlarin dizinden biraz buyukleri var adamlar onlari ucagi soktu bilsem ben valiz falan almaz ondan alirdim ole valiz bekleme derdi falan ugrasmazdim ama bu dedigim klm evet valizi ilk kisimda tartiyorlar benim bir tane 17 kilo valiz birde sirt cantam vardi
Istediğin zaman ödeyebilirsin, havalimanına girer girmez check/in den önce yada check/in den sonra ödeyebilirsin, TR'den çıkış yapmadan ödemen gerekiyor çünkü gümrük polisleri o pulun üzerine TR çıkışını vuruyorlar, unutsan bile tekrar zaten dönderirler seni git şu karşıdan al gel derler, Atatürk'ü bilmeyenler için söylüyorum, a,b,c,d,e,g gibi kontuar sıralarının olduğu yere paralel flight status ün tam karşısında maliye bakanlığının bir masası var oraya ödeniyor 15 ytl karşılığında oul alınıyor ya da memur pulu pasaportuna kendi yapıştırıyor...Herşey bir yana hani watçılara pul olayı yoktu ne yani yalan mı oldu şimdi, 15 ytl rukuya eğilecez yine...![]()
makro sana yazdim gormedin galiba.sen amsterdam a indikten sonra aynı terminalden mi binden usa ucagina.ve kac dakika surdu bu olay.benim 45 dk aktarmam var.munihte terminal 2 de inip terminal 2 den bincem
ya eskiden yoktu 150 ytl iken simdi herkesten aliyolar arkadasim zaten 3500 dolar harcadik bu is icin devlette alsin bakalim bi 15 ytl ne yapalim yani
kanka amsterdamda benim gate gitmem 20 dakka surdu cunku geze geze gittim orda valizi almadigin icin islem cabuk bitiyo tek terminal vardi zaten amsterdamda bole u sekilli bi havaalani zaten gitgit bitmiyo heryer klm ucagi yok ilk aktarma cok kolay sorun olmaz
Alaska'dan da yazmayı unutma bari, herşey yolunda gider umarım
amin ama ordan yazmam zor ben burdayken kacirmayin derim hehe kimse telefon olayini sormuyo rahatsiniz galiba burda ole internet bulmak kolay degil benim hostelde varda ole beles burda diger yerlerde 15 dakika 1 dolar otellerde zaten internet cafe diye bisey yok
eywallah sana kolay gelsin
tecrübelerini duymak hoş.saol gerçekten.
-uçaklarda muslim dememiz yeterli mi yiyeceklere dikkat etmek için?
-uçaktan inince yapmamız gereken şey sevis olayını tam açık bidaha anlatırmısın?ya da 7 gün süresi var yaparsınız hiç dert etmeyin diosan o da olur
ben klm yi aradğmda 115*115*115 cm lik 12 kg dedi el bagajına..e o zaman valizi alırız dediğin gibi
ama 2 parça almıyolarmış uçağa.yine elimiz mahkum bagaj vercez sanırım.
[QUOTE=Latitu;31696]Evet oncelikle adminlere soyleyim kimsenin arkasindan konusmadim ben.
Neyse ilk soru aktarma ile ilgili geldi ben amsterdam aktarmali geldim gercekten cok buyuk bir havaalani burda yaklasik 26 tane gate var ben 24 ten yaptim sansa bakin bir turk gorevli vardi bize sorulari turkce sordu sorular sunlar yaninda cok para var mi kimse sana tasiman icin birsey verdi mi sonra pasaport fotokopisi cekip iceri gonderiyorlar valiz aramasini acmadan yapiyorlar turkiyeden valizinize yiyecek koyabilirsiniz hazir corba alin evet yemekleri igrenc midem allak bullak oldu dogrusu bu kisimda cantanizdaki sampuan be parfumleri almiyorlar. evet amerika aktarmasi olanlar mesela ben gibi once detroite indim detroitte tam bi kesmekes orasida cok buyuk KLM nin sanki merkez ustu orada valizi acip icini kontrol ediyorlar ne var ne yok bakiyorlar benim valizde gofretler haribo tarzi sekerler cikolatalar vardi hicbirini almadilar bu aktarma kismi idi baska sorusu olan varsa solesin
sevis : evet bir arkadas demiski ben jfk da aktarma yapicam orda sevis yapip sonra ssn basvurabilirmiyim evet vurabilirsin abd topraklarina iner inmez kayit yapabilirsiniz [QUOTE]
PEKİ SENİN ŞAMPUAN FİLAN NE İÇİNDEYDİ.ZİP BAG OLAYINA GİRDİN Mİ?YOKSA DİREK ŞAMPUAN KUTUSUNU KOYDUN MU VALİZE?
Konu MaJ tarafından (03-06-2008 Saat 09:58 PM ) değiştirilmiştir.
yok zip bag olayi falan zaten kimse almiyo ben cikolata gofret falan beyaz posetler koymustum zaten hani su yumurta posetleri varya onlara bisey olmadi
hocam ben bavul götürmemeyi düşünüyorum. sadece sırt cantam olucak fakat bir de laptop um var. bu 2sini yanıma alabilir miyim? yoksa illa bavul işlerine girecekmiyiz?
Bookmarks