Evet oncelikle adminlere soyleyim kimsenin arkasindan konusmadim ben.

Neyse ilk soru aktarma ile ilgili geldi ben amsterdam aktarmali geldim gercekten cok buyuk bir havaalani burda yaklasik 26 tane gate var ben 24 ten yaptim sansa bakin bir turk gorevli vardi bize sorulari turkce sordu sorular sunlar yaninda cok para var mi kimse sana tasiman icin birsey verdi mi sonra pasaport fotokopisi cekip iceri gonderiyorlar valiz aramasini acmadan yapiyorlar turkiyeden valizinize yiyecek koyabilirsiniz hazir corba alin evet yemekleri igrenc midem allak bullak oldu dogrusu bu kisimda cantanizdaki sampuan be parfumleri almiyorlar. evet amerika aktarmasi olanlar mesela ben gibi once detroite indim detroitte tam bi kesmekes orasida cok buyuk KLM nin sanki merkez ustu orada valizi acip icini kontrol ediyorlar ne var ne yok bakiyorlar benim valizde gofretler haribo tarzi sekerler cikolatalar vardi hicbirini almadilar bu aktarma kismi idi baska sorusu olan varsa solesin

sevis : evet bir arkadas demiski ben jfk da aktarma yapicam orda sevis yapip sonra ssn basvurabilirmiyim evet vurabilirsin abd topraklarina iner inmez kayit yapabilirsiniz

ssn ve saglik taramasi sevisten sonra ssn basvurusu yapmaniz lazim seattle ssn burosu minnacik bi yer 4 tane gisesi var 5 kisi 1 saatte ciktik orada i-9 formu dolduruyorsunuz karti hemen vermiyolar 4 hafta sonra calistiginiz firmaya gonderiyorlar size gecici olarak bi kagit veriyorlar saglik taramasini ise her firma yapiyor mu bilmem bize yaptirdilar gene bi ozel poliklinik ufacik ucra bi yerde yaptik idrar testi goz muayenesi yaptilar film cektiler bu kadar