Alıntı petrof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
soruşturma olayında yalnızım zannediyordum ama baya bi kişi varmış...yakın bi arkadaşımla gittim ingilizceyim hiç bilmemesine rağmen vize aldı.benim baya bi şansızlık oldu.1 hafta oldu ve ben sabah akşam bakıyorum konsolosluk sitesine yalnız gidiş tarihlerine bakıyolar diye duydum ve sonuçta haziranda işe başlıcağımızı biliyorlar belki bi ihtimal bu göz öninde bulundurulup hızlandırılabilir...
kardeş çok takılan isim soruşturmasına yaklaşık 10 kişide 3-4 kişi takılıyor . morali bozmak gibi olmasın dostum ama bakmıyorlar geçen sene haziranda gidecek bi arkadaş temmuzda gitmiş. hergün bakmana gerek yok cumadan cumaya yayınlanıoyor ama yinede bak arada yayınladıkları oluyormuş. bende 2 arkadaşımla gidiyorum onların bütün işlerini ben yaptım form doldurmalardan bankaya para yatırmaya kadar bi tek fotoyu kendineliri çektirdi birde pasaport aldılar onlar 12 sinde gidiyor ben ise buradayım hala hayırlısı hakkımızda belki buymuş hayırlısı herşeyde vardır bi hayır açıklandığı zaman yazacam hemen siteye