çalışacağınız yere indiğinizde sizi kim karşılayacak arkadaşlar.ben iş sözleşmesindeki adama mail attım ama sesi çıkmadı...ne yapalıyım sizce?
çalışacağınız yere indiğinizde sizi kim karşılayacak arkadaşlar.ben iş sözleşmesindeki adama mail attım ama sesi çıkmadı...ne yapalıyım sizce?
meraba ya bizi karşılayacaklar.arayıp konuş bence biz direk telefonda konuştuk adam bize geleceğimiz tarihi ve saati sölediğimiz taktrde karşılamaya geleceğini söyledi.
her işveren bu işi yapmıyor ama size iş sözleşmenizde vs o bilgiler veriliyor karşılama yapılıcakmı yapılmayacakmı vs
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Benim job offer da vardı karşılama olayı.ben zaten sürekli olarak aracıyla iletişim halindeyim..bu konuyu konuştum nasıl olacak diye...detroit aktarması yaparken bi şekilde hava alnından telefonla onlara ulaşıcam uçuş saatimi vereceğim onlar gelip havaalanından alacaklar...ama bu konuda net olarak şunu söyleyeyim eğer sözleşmenizde karşılama kısmında evet yazıyorsa hemen iletişime geçin gelip alsınlar, siz söylemezsenin onların harekete geçeceğini sanmıyorum
*EnFla ProDuction™*
karadenizli bu arada almışsın vizeyi hayrlı olsun,telaş yaptığına değmedi bak![]()
yok cnm est. ben takip edemedim bir süre forumu,sevindim şimdi görünce.
eyvallah sağolasın.ama gördüğün gibi endiişeler stresler bitmiyor
![]()
Can Employer arrange pick-up upon arrival?
Yes
Nearest Major Airport:
Harrisburg, PA: Harrisburg International Olmsted Field
Travel Details
Please contact Dominika Kwiecien via email: dkwiecien@cetusa.org with flight information. Call Dominika at: 1-717-343-2409 upon arrival in USA. Please avoid arriving on Sundays.
Another option is to take Taxi to Household
Employer to report to:
Hershey Park Human Resources for ID badge, then to Subway inside Hershey Park General Manager is Greg Garner
bu benim job offerdan bi bölüm..orada Can Employer arrange pick-up upon arrival ibaresi olayı aydınlatıyor..olması lazım benim bildiğim iş sözleşmende...
*EnFla ProDuction™*
anladım kardeş.bende böle bi bölüm yok....
ya ne heyecan yapıyosun karadenizli demedim mi ben sana google earth dan hotelin yerine bakacaksın tabanları yağlayıp yürüyeceksin![]()
evet benim dostumbide deneyimli watcı yazıyo bune stress bune heyecan., tabi normal ilk zamanlar böyle oluyo. öncelikle dostum işverenine bi mail atalım senin nereye gelmeni istiyo. belki oraya yakın bi havalimanı vardır ordan alabilir yada grayhound ofisi vardır yakınlarında oraya gelmeni isteyebilir. gelecek cevaba göre sende ulaşımını planlarsın.
ya arkadaşlar işveren beni hava alanından almaya gelecek ancak ben akşam 9da mobile da olacağım için seni o saatte alamayız bi gece otelde kal sabah 9da alırız die mail atmışne yapıcam nerde kalıcam ben bi gece yaaa
![]()
![]()
muhtemelen wardır ama bayan olduğum ve yalnız olacağım için biraz tedirginim açıkçası... daha önce alabama mobile'a giden arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim
işin endişe heyecan kısmı bitti,macera kısmı şimdi başlıyor
açıkçası bende 10 kere sormuşumdur sponsor firmaya beni alıcakmısınız diye,almayacaklar e işin tatlı macera kısmıda orada başlıyor.dert etme maceraya atıl sadece![]()
selam arkadaşlar ya beni kimse almiyorrrrtek başima geleceğim için grup halinde gelenleri alıyorlarmiş washingtondan oceana nasıl gitcem bilmiyorum
bu konuda bende baya mail attım ama bana olmadı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks