lavinia:
şimdi paradan önce diğer duruma bakarsak,birlikte gideceğin arkadaş tamamen şahsi oynuyor,satış durumlarına giriyor,onlara göre ayarlama kendini kankan bile olsa,zaten kankam dediğin adam seni zor duruma sokmak istemez.İş konusunda kimseye iylik yapma derim,sonuçta ilk kez gidiyorsun ve güzel şeyler yaşamak istiyorsun.SA veye S.carolina burdaki işlerin sana şuanda ne kazandırcağını bilemiyorsun,bu durumda iş neresi sana cazip geliyor ona kalıyor.
Ev yada hotel konusunda ise ben craiglistte yaklaşık 2 aydır geziniyorum attığım 10 mesajdan birine cevap geliyor yani çokta sağlıklı değil,en iyi yolu gittiğin yerde araştırma yapmak,mesela ben 3 öğrencinin kaldığı bir eve çıkma düşüncesindeyim bana 450 dolar fiyat çektiler,direk öğrenciyim ben triplerine girip 350 dolara çektim fiyatı yani,işin içinde pazarlık payıda var.ayrıca kimseye bel bağlama gitmeden gideceğin yerdede bir dünya öğrenci olacak,eminim bir konaklama yolu bulacaksın.Durumunu çok iyi anlıyorum,bende tüm wat masrafının yarısını kendim ödedim yarısınıda borç aldım ve dönünce bunları ödeyeceğim.Bana kalırsa her ay annene 300 dolar yollarsın 2 yerdede,500 bile yollarsın bu tamamen senin mali planlarına kalmış.Ama ev konusunda dediğim gibi gidince kesinleşir olay,çünkü buradan pek sağlıklı olmuyor yaptığım araştırmalar sonucu.