arkadaşlar bende 2 arkadaşımla beraber connecticut waterburye gidicem . hiç mi yok aramızda connecticuta daha önce giden:S merak ediyoruz:aktarın bakalım bilgilerinizi
![]()
arkadaşlar bende 2 arkadaşımla beraber connecticut waterburye gidicem . hiç mi yok aramızda connecticuta daha önce giden:S merak ediyoruz:aktarın bakalım bilgilerinizi
![]()
yaw orası neresi ya ilk defa duydum![]()
abi hiç mi amerikan filmi izlemiyosun![]()
ya ne bilim newyork un iki saat doğusunda. güzel mekan dediler gaza getirdiler bizde bişi bilmios:S
iyi yaw newyork taraflarındaymışş bende o tarafa gidecem gezmek için tanıdık arıyoodum yaw nese sen git guselse ekim gibi tatile geleyim yanına...
![]()
olur.. gel , bekleriz![]()
connecticut amerikanın on numara yeridir new jerseyden sonra turklerın en fazla oldugu yerdir inanılmaz yesıl biyerdir hertaraf yesil her taraf agac. new yorka yakın olmasına ragmen newyorktaki kalabalıgı yuksek bınaları cokca goremezsin. bıraz pahalı oldugunu biliyorum. bukadar![]()
valla herşey güzelmişde pahalılık biraz belimizi bükücekzaten new yorkun zenginlerinin kaldıı yermiş diolar genelde heryer villa falan lüksmüş. ama gidelim bi görelim. nasip
![]()
bi yerde daha okudum kebabcılar lahmacuncular faln varmıs dükkana selamun aleykum dıe gıren amerikalılar bile varmıs. ins cok guzel gecicekkkk
nazar değmesin metinim![]()
eyw gadişim![]()
ewet dönüp gelenlerden yorumlar bekleniyor![]()
evet dönüp geldik arkadaşlar. connecticut kafa dinleme mekanısessiz bir yer ayrıca yemyeşil. etrafta sagınızda solunuzda hatta ayagınızın altında gezen sincaplar falan
evin bahcelerinde kücük ormancıklar
havası nemli ve 3 4 günde yagmur garanti
insanları iyi ve hosgorulu. trafik derdi yok. ama eglence amaclı yerler fazla yok diskolar falan nadir.
sonuc güzel geçen 3 ay kazanılan bolca para ama eglence 0![]()
Konu metifeyk tarafından (07-11-2008 Saat 10:50 PM ) değiştirilmiştir.
ayrıca türk bakkalları ve lokantaları cokca var.ama geç keşfettikapikoglu sucuk ve içim peynir bulmanın verdiği mutluluk paha biçilemez
![]()
Sormasi ayipne is yapip kac para kazandiniz?
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
S-pectacular
@S-pectacuLar
Mesaj 5. ayın 31 'inde yazılmış sanırım birazcık geç kaldın ... Watçı arkadaş şimdiye kadar dönmüş sınavlara hazırlanıyodur![]()
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ya ne iş yapıp ne kadar kazandığını söylememiş daha bilen var mı
2009 yazında da gidecek olan var mı connecticut a??
kesin olmamakla beraber ben de gidebilrim iki arkadaşız. bilgilendiren arkadaşlar olursa sewinirim yer bolge hakın da.
evet ya...bilen , gören , giden , duyan arkadaşlardan bilgi bekliyoruz...
bn bayağı bi araştırma ve bilgi edindim bu konuda daha detaylı konusmak için özelde msn iletişim bilgilerim var bilgi almak isteyen arkadaslar ekleyebilir
Boston'a giderken Connecticut üzerinden geçmiştik. Doğası mükemmel. En azından otoyol kenarında öyleydi![]()
Otoyol ormanın içinden gidiyordu diyebilirim. Bolu/Abant gibi her taraf yemyeşildi. Böyle ortamları sevenler gidebilir.
Eğlence anlayışınızı da çok merak ediyorum. Barlarda takılacaksanız neden 2000-3000 dolar harcayıp transatlantik yolculuk yapıyorsunuz ki?
arkadaşlar...gitme vakti yaklaştı...giden arkadaşlar daha ayrıntılı bişiler yazabilir ler mi acaba...mesela ulaşım nasıl ? alışverişi nerelerden yapabiliriz..?? yardımlarınızı bekliyorum...![]()
metifeyk arkadaşım...biraz daha bilgi versen bize ii olurdu yaa...bi yardım et şu kardeşlerine..)
yale üniversitesini gör bence kaçırma. harika bi üni. connecticut ta olsam kesin giderdim oraya![]()
bu yaz bende connectıcuttayım. nasıl bı yer oldgunu az cok bılıorum alısverıs yapılcak yerler cokta yakın dııl dıye duydum. bırde daha once gıden bı arkadas 3-4 gun yagmur garantı demıs dogrumu bu ya![]()
bende kesin olmamakla beraber ordayım eğer türk arkadaşlar birbirimize destek olurz gidince haberleşelim
ben bi arkadasla connecticut ın kent şehrine gidiyoruz clubgatewayde çalışcaz 5 haziranda sabah 8:50 de ucak kalkıyo beklerizoralara gidecek varsa goruselim
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks