araba almak için green card yada oranın vatandaşı olmak gerektiğini duymuştum bir arkadaştan,usa vatandaşı olmadan herhangi bir mülk veya mala sahip olamıyourz demişti.J1 vizesi dahlinde sanırım bu mümkün oluyor öyle mi?
Ah öyle olsa![]()
arkadaslar araba kiralamak icin yas sınırı 16 dan baslıyor ve yasiniz arttikca arabanın fiyati düsüyor ben 22 yasindaydim gecen sene mustang.i 73 dolara kiraladim fakat ondan 1 ay önce 26 yasindaki arkadasla kiraladigimda ise sadece 46 dolar verdik![]()
Konu onurforever tarafından (31-05-2008 Saat 04:23 PM ) değiştirilmiştir.
konu düzelttilmistir![]()
Ehliyet konusu çok karışık arkadaşlar eyaleten eyalate değişiyor...
Ama bu konuyu çok kafanıza takmayın geçmeyen eyalerlerde bi araştırın eyaletlerin kendi web siteleride olabilir bu tabi 15 20 soruluk bi sınava tabi tutuluyorsunuz ve yanlışta hatırlamıyorsam 16$ gibi bi ücret ödeyip yeni sürücü belgenizi alıyorsunuz.
Konu camptr tarafından (03-06-2008 Saat 05:24 AM ) değiştirilmiştir.
Hayır yanlış bir duyum. DMV nin söylediğine göre 6 puanı doldurmak gerekiyor. DS artı pasaport 3 puan, SSN 2 puan, Debit card 1 puan.
arabaalr ucuz ama zorunlu kaskolar history iniz olmadıı ve genelde 25 yaş altı olduğunuz için çok pahalı sigortaya nasıl bir çözüm üretti alan arkadaşlar ve hangi eyaletde ??
Daha ucuz sigorta için kesinlikle Permit almanızı öneriyorum. Buradan elde ettiğim bilgiler bu yönde. Permit almak kolay.
yaş sıkıntısı sorun olabilir sigorta yaparken.
ama daha önce alan bir çok kişi, başkasının üzerine sigorta yaptırmış.
Konular birleştirilmiştir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
arkadaşalr mrb ya biz south carolina myrtle beach gidiyoruzda araba almayı düşünüyoruz iki arkadaş.. orda araba fiyatları nasul bir biliginiz varmı acaba ?
http://myrtlebeach.craigslist.org/car/
bu adrese bi bak fiyatlar için.
I beg for mercy, i plead, tell me
Why? why me?
http://myrtlebeach.craigslist.org/car/681725706.html
1993 GRANDCHEROKEE - $900 (CONWAY/MYRTLE BEACH)
Reply to: sale-681725706@craigslist.org
Date: 2008-05-15, 12:41PM EDT
93 JEEP GRANDCHEROKEE LIMITED
LEATHER
AM/FM CD PLAYER
TOW PAK
160K
CALL JESSE 8432606288 OR djjesse@bellsouth.net
bu grandcherokee gayet güzel linkte resmide var 900 dolar, hemde jip böyle bi araba türkiyede 30k dolar.. çok iyi fiyat..
yok o kadar değil. grand cherookeler 95 leri falan 17 18 bin ytl de yine de güzeL.
arabayı görmeden once
"Is there any body demage?"
"Is there any mechanical Problems"
sorularını maille sorun.
body demage'li bir arabayı satmak cok zor.
mechanic problemi olan arabaya bulasmayın.
Mesela ; Şanzuman 500 dolar işcilik saat basına 60 dolar.
çooook pahalıya gelir.
evet arkadaşlar, birkaç yüz dolar fazla verin ama "runs good", "excellent condition" diyebileceğiniz bir araba alın. elden çıkarmanız kolay olsun.
arabanızla yollarda kalmayın, çok büyük problem. hele tamir masrafları.. oyoyoyoy... rahdan'ın da dediği gibi tamir masrafları; işçilik min. 50-60$ + kullalan parçarın fiyatları şeklinde.
galeriden alırsanız, diyelim 1200$ verdiniz arabaya, 1000$a 3 ay sonra gelip satalım falan gibisinden pazarlıklara girişebilirsiniz.
1000-1500$ arası para vereceğiniz araçlar size pek sorun çıkarmaz. mümkünse japon araba alın. hem az yakar, hem daha az masraflı.
ha yok daha ucuz lazım derseniz, 500$a bile bulursunuz. mesela bir 450$a ford aerostar almıştık. içi mükemmeldi, ama daha sonra frenlerini ve egzosunu tamir ettirdik, bi 450$ da onlardan girdi yani anlayacağınız astarı yüzünden pahalıya gelebiliyor.
yozmen sana ozel mesaj atamıyorum yeni uye oldugumdan dolayı ama myrtle beach konusunda yardımına ıhtıyacım war sanırım burda msn yazılamıyor bana ozelden msj atarak ulasabılırmısın
Craigslist'ten ziyada size Dealer'lardan almanızın daha avantajlı olacağını belirtiyorum. Hem DMV işleri (plaka,insurance vS) ile ilgilenmeden anahtarınızı alıp gidebilir hem de 100 200 dolar fazlaya daha sglam bir araba alırsınız. Unutmayın Amerika geneli 87 oktan benzin kullandığı için sizin ilk bakışta anlayamayacağınız conta erimeleri vs gibi sıkıntılar çok fazla oluyor arabalarda. Dolayısıyla dealer'lardan daha saglam ve bakımı yapılmış arabalar bulmak mümkündür.
New york jamaica'da Hillside ave.'de hillside auto dealer var. Oradaki Rahman isimli müslüman amerikan Türk Dostu. Newyork'dan araba alacaklar oraya gidebilir.. Ayrıca Dealer'dan alırken de arabanın üzerindeki fiyatı oönememeyin.. Pazarlık yapın![]()
arkadaşlar ortalama 1000 dolara sağlam bir araba bulabılırmıyım?araba alan yada fıyatlarını soran arkadaşlar buraya yazarsa sevınırım.arac fıyatları hakkında bılgı almak ıstıyorum
ayrıca bi bakıverin
http://cnj.craigslist.org/cto/968019215.html
![]()
S-pectacular
ewt yaklasik olarak 200 dolar zararla sattilar..bir arkadas da ayni aldigi fiyata baska bir turk arkadasa satmisti)
S-pectacular
peki hocam benzin fiyatları durumu nedir...litresi kaç dolara geliyor..ben jeep düşünüyorum da cok yakan araclar genelde patlamasın?
eger yanlis hatirlamiosam 1.68 dolar -1.69 dolar bnm kaldigim yerdeydi
NY merkeze dogru gittikce artiodu fiyatlar tabi
zaten her eyalette farkli
galiba suanda 1 lt si 3.50 ila 4.oo dolar arsinda degisio..
benzinlerle ilgili olan linke bir bak istersen varsa..
S-pectacular
aslinda her eyallette farkli..daha kucuk yerlesim birimlerine gittginde dahada ucuza gelio.ama merkezlere gelmeye basladiginda artiuo tabii.
S-pectacular
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks