arkadaslar thy ıle alınan bıletlerde koltuk secımını nereden nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız cok sevınırım yaa..
arkadaslar thy ıle alınan bıletlerde koltuk secımını nereden nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız cok sevınırım yaa..
0 212 444 0 849 veya 0 532 444 0 849'u arayabilirsin
admin (at) turkishwat.net
online yapılmıyor galiba..hızlı cevap ıcın cok tesekkur ederım
24 aat acık deılmı bu numaralar?
THY de uçuştan 24 saat önce check in işlemleri yapıldığını biliyorum ? Belki ondan seçemiyorsundur.
sıtede okudum ıdo nıcklı arkadas secmıs ondan merak ettım bende..secılıyor galıba o sectıgıne gore..saolsun shınoda yardım ettı ama onlıne yapılıomu dıye merak ettımde ben
arkadaslar yazılan numaradan aradım ve koltuk seçimini yaptım.bir an önce yapmanızı tavsıye ederım.istedıgım koltuktan şans eseri 1 tane buldum
ben aradığımda çalışan ablamız fırssattan istifade koltuk ayarlama konusunda yardımcı olmak istedi.koltuklarınızı ayarlayalım dedi.bende montiorde bakıyorum hangi koltuk numarası nereye gelio fln die "ablamız" ilk uçakta fazla seçim şansı olmadıgını ve ortalardan verceğini söyledi motiorden baktım kabul ettim.
2 usa uçağına geldi.yine bir öneride buludu bakıyorum her taraf boş bi sürü yer var direk kanat üstünü söyledi bende hemen direk pat die söyledim neden kanat üstünü verdiniz die kadın şaşırdı size de eğer böyle bir yardımda bulunmak isterlerse numaraların yerini görmeden kabul etmeyin veya online check yapın...yoksa 10 saat kanat üsütünde uçar bişi göremezsiniz o kanat üzerinde gece uçmadıgınızı düşünürsek
bende sımdı arayıp yaptım sectım ve cogu yerler bıtmıs..ama bırsey sormak ıstıyorum checkın ıcın son 24 saat ıcınde olacak dıyor bızım sectıgımız yerler kesın degıl heralde hersey ogun mu bellı olacak?cok soru sordum ama guzel bı yer olmadımı gecmez 12 saat
Forumdan uzaklaştırılan arkadaşlar farklı nick ve yöntemler ( Gideceği yer , farklı havayolu şirketi vb ) kullanarak forumda mevcudiyetlerini devam ettirme çabasındalar.Bunları forum altyapısını kullanarak belirleyebiliyoruz.Bunun dışında ilginç olan bir diğer noktada THY 15 Haziran NY uçusunda Fulya isimli bir yolcu gözükmemektedir
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
air france ta koltuk seçimini nasıl yapıyoruz bilen varmı
sitesine girdim bulamadım tam olarak
https://www.checkmytrip.com/
arkadaşlar bu yazdıgım sitede rzv number ve surname ıle gırıp ucus detaylarınızı koltugunuzu hatta sectıgınız yemegı bıle gorebılırsınız...
gecen sene air franceden almıstım bılet o zaman burdan koltuk bıle secmeme musade edıyordu
sımdı thy ıle gıdecegım thy cagrı merkezını arayıp koltuk secımımı yaptım
sızde son 24 saatı beklemeyın yoksa ıstedıgınız yerde oturamazsınız ben ıkılı koltuklara aldım gecen senede gelırken oyle yapmıstım cok rahattı...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks