Arkada?lar 5 gün önce 1.89 ortalamayla istanbuldan vizemi ald?mm..
Sar???n bi adamla görü?tüm içerde..
Not ortalamam? bile sormad? neden böyle die...
bilgi almak isteyen gelsin
e_fe@msn.com
Arkada?lar 5 gün önce 1.89 ortalamayla istanbuldan vizemi ald?mm..
Sar???n bi adamla görü?tüm içerde..
Not ortalamam? bile sormad? neden böyle die...
bilgi almak isteyen gelsin
e_fe@msn.com
Konu EFE tarafından (13-01-2008 Saat 04:29 PM ) değiştirilmiştir.
iyi hay?rl? olsun bakal?m.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

tarihte görüldü 2nin alt?nda not ortalamas? olup da vize alan![]()

arkada?lar bu ?ekilde ortam? germeye gerek yok ya !!!
karde? hay?rl? olsun alm??s?n vizeni..

yok yok gs kapun biraz ??marm?? bellibi kaç yerde daha gordum insanlar? ezercesine mesajlar atm?? durmu? .?nsanlar?n birbirleriyle ileti?im içinde olmas?,bilgi vermesi gayet normal ?eyler o ogrenci kart? konusundada dunyan?n heryerini gemi? gormusde i?e yaram?yormu? gibi mesajlar att?n o ad?n?n alt?ndaki yazanla ben?m ad?m?n alt?ndak? yazan aras?nda bi senin lehine bi fark gorem?yorum sen bana hizmet ediyorsun oyuzden biraz daha düzgün konu? akl?n? ba??na topla terbiyesizlik yapma can?m?da s?kma insanlar?da so?utma.
efe karde? sanada hay?rl? olsun wat forumdan da tak?p ediyordum yazd?klar?n? merak ediyordum al?p almad???n? yazd?p??n iyi oldu.
Konu umut1905ua tarafından (22-05-2007 Saat 11:41 PM ) değiştirilmiştir.

ben onu o anlamda yazmad?m ki.. Nerden isterseniz ordan anl?yosunuz siz..Bazen not ortalamas?n?n önemi olmuyo alanlar oluyo yani 2nin alt?nda ortalamas? olup da vize alan..2nin alt?nda almak imkans?z diyenler için iyi örnek yani o bak?mdan söledim de anlayamam??s?n?z..siz de hakl?s?n?z gerçi mimik yok bi?i yok anlaman?z zor olabiliyo ne anlamda sorduumu..incelik yapamad???m için kusura bakmay?n yani..kimlik konusunda da tam olarak ne i?e yaramas?n? istedi?ini anlamad???m için sordum saçmalad? ben napim..i?e yaram?yo demedim yann?z nerenle okuduysan mesaj?m?..nerde geçmesini istiyosun ne alaka yani diye mesaj att?m nerden ç?kard?n i?e yaram?yo dedi?imi hayal gücün de süpermi?..ayr?ca dorudur ??mar???md?r süper te?hisben kimseye hizmet etmiyorum ayr?ca düzgün konu? biraz

ben dü?üncelerimi soyledim istersen kale al?rs?n istersen almazs?n o sen?n bilce?in i? hala kendini a?an seyler soyluyorsun sana ??mar?k dedim seni yuceltti?im için de?il seni küçük gördi?im için, hayal gücüm evet cok geni? ?imdi seni daha iyi hayal edebiliyorum , neyse bakal?m ben yanl?? bi?ey soylediysen ozur dilerim ama bu ozurumu senin ded?in gibi neremle anlad?ysam oramla diliyorum,

ben aç?klamam? yapt?m arkada??m sen nerenle istiyosan oranla alg?la umrumda diil yani kale al?p aç?klama yapm???m i?te daha neyi z?rval?yosun sen
sen bana hizmet ediyosun demi?sin yaa var m? böle bi terbiyesizlik?! önce kendine bak sonra bana sata?

Neyse say?n Kapun, Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az, sana e?lenceli iyi çok güzel bi yaz tatili diliyorum.
Arkada?lar öncelikle sakin olal?m. Yolculuklar?n ba?lamas?nda son günlere yakla?t???m?z ?u s?ralar birbirimizi k?rmayal?m. Bu ba?l?k alt?nda gskapun 2 ortalaman?n alt?nda bir notla vize alan biri için bir ilk demi?. Yani ?imdiye kadar ilk defa böyle bir notla vize alan birini görmü? benim anlad???m bu. ?kincisi gskapun'da sizin benim gibi work and travel tecrübesini zaman?n ya?amak istemi? ve ya?am?? birisi. O da bu forumu sizin gibi internetten gördü ve ilk üyelerinden biri oldu ard?ndan da tecrübeli bir wat'ç? diye yard?m amaçl? foruma yetkili oldu. Bu i?ten ne para ald??? var ne de farkl? bir maddi ç?kar? var. O yüzden yapt??? ?eye hizmet de?il yard?m demek do?ru olur.
admin (at) turkishwat.net

ya arkadslar sagdaki kel bana red verdi biraz heycanland?m ds yanl?sl?k vard?onla ilgilide soru sorunca ben biraz sas?rd?m i? bitti 2 incide in? o denk gelmez 2 nci vize görüsmesine giden varm? arkadslar yazarsan?z sevinirim

levent bence sen sak?n olmal?s?n pan?k ve heyecan yapmassan alacag?n? dusunuyorum al?rs?n yanl?? olmas?n gene evraklar?n d?kkat et

haz?rl?kl? ol die soluyorum...
benimde 1.89 banada ald?n dediler,ii tatiller bile dedi kad?n herseyi haz?rlad?k sirketime iptal yaz?s? gondermisler...

ben anlayamad?m ya vize için mi iptal yollam??lar..yani sonradan ?irket arac?l??? ile iptal edilebiliyormu..

way bee iyice geli?tirmi? kendilerini bunlar!

helal olsun walla sans?n var m?s
Slm Ben Bu Sene Worl And Travel'a Gidecem De Daha önce Gitmedim.ama Vizeden Red Alma Korkusu Var Bana Bu Konuda Yard?mc? Olabilirmisiniz.neler Soruyorlar??neler Istiyrolar??mal Varl??? çok önemlimi Vize Almak Için.yard?mlar?n?z? Bekliyorum...

*** lar?n ne oldugu böyle daha çok anla??l?yorsana ??mar?k dedim seni yuc***ti?im için![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks