Kardeşim bırak bu klasik savunma mekanizmalarını.Neymiş yapacam demiş misin?
Birincisi eğer yapmayacaksan neden soruyorsun?İkincisi eğer yapmayacaksan neden bilgi sahiplerinin yardımlarını bekliyorum diyorsun.Üçüncüsü ben zerre kadar birşeylerden anlıyorsam bu iş zaten senin aklına yatmış ki soruyorsun.

Yani madem yapmayacaksın ya da yapmayı düşünmüyorsun merak ediyorum acaba Ehliyetsiz pedi cab ??? (yardım) gibi bir başlık açma ihtiyacı neden hissettin?

Forumda amacımız Amerika'ya gidecek arkadaşlara normal yaşantılarında ve resmi prosedürlerde yardımcı olmak, sahtekarlık yapmalarına yardım etmek değil.Eğer sorularını biliyorsak yardımcı olmaya çalışırız bilmiyorsak araştırma yapar yine yardımcı olmaya çalışırız fakat seninki gayri yasal ve gayri ahlaki bir şey.

Acaba ben sana bak kardeşim bu işi şöyle şöyle yapabilirsin desem cevabın "ben zaten düşünmüyorum ama işte iş olsun diye sordum" mu olurdu?

Dürüst yaşamak,kurallara ve yasaklara saygılı olmak bir hayat tarzıdır.Fakat sizin düşündüğünüz şeyler sadece kuralları çiğnemiyor aynı zamanda başka insanlar için de potansiyel bir tehlike taşıyor.

Benim böyle bir düşüncem yok,bu konuyu açmamdan bu anlam çıkmaz gibi laf cambazlıkları yapma bence zira hiçbir değeri yok.
Bu konu hakkındaki bu son mesajım.