Alıntı earthi1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Walla yararlı oldu gercekten, bısıler kaptım saolun paylasımlarınız ıcın. necro falla asmıssın kendını
bısı daha soraca gercı sormustumda arada kaynadı harelde; ben sımdı gittim bankaya, tık tık tık! ben from Turkey how are you falan ayarını cektım casiyereeee. efendım sonra ben buna nedıcem. pls give to me my card! hayır, yanı ne bıleyım tr de 2 kart var bakamatık bide kredi olayı, ee krediyi biz burda alamıyoz kefilsiz falan, orda bu ısler nasılki?
bı sekılde ogrendım aldım diyelım, internet basına gectım kararlıym paramda var, sole 500-700 dolar arası, alcam +k leptobumu, basladım sızın verdıgınız adresleri incelemeyee, baktım 500$ leptop, ozellıklerıne baktım ıyı falan, urune tıkladım adresi yazdım nomu yazdım(onuda bi sekılde ogrenecegım, valla ne desenız haklısınız, cidden bilmiyom. sonra bu leptop ne zaman gelir? ayrıca ben bunu travel kısımında yapamam sureklı yer degısıklıgı olacak, ben hemen paramı kazanır kazanmaz mı alayım yosa bi ara hallet işte olayınamı donecek?
hepimiz cips yiyen insanlarız da ben nedense buna kafam basmadı )
admınden rica edeyim watcı olmusum bende sen beni eski halım olan acemiye cevirsen
kusura bakmayın final zamanlarında fazla gıremıyorum daha once soledıklerım yazılmıssa benı yonlendırırsenız sevinirim. ama ugrastırmayında yazı verin ya
sımdıden herkeze tessekkurler...

şimdi abi banka hesabında zaten "i want to open an account" diye gir, o sana yardımcı olur

alışveriş konusunda da, alacağın sitede zaten kargo kısmına gelince hangi tip kargoyu istediğini sorar, bunlar fiyatına göre süresi artan/azalan seceneklerdir... 500$ ürün alacaksan zaten muhtemelen bedava olacağı için kargo bunu düşünmene gerek yok ama, illa da benim laptopum yarın gelsin diyorsan 20-30 dolar fazla verip bir-iki gün sonra gelmesini sağlayabilirsin, adamlarda shipping olayı biraz iyi..

ama ortalama olarak bir paketin geliş süresi 3-7 işgünü.