bizde siteden topladıkların demedik ama d40 olduğundan çok daha kötü bir makine gibi göstermişsin bu kadar yerden yere vurulmayı hakeden bir makine kesinlikle değil gövde üzerinde af motoru olmaması çok da önemli değil sebeplerini yukarıdada yazdım artık neredeyse tüm lensler af motorlu geliyor. iso200 de noise varsa senin test ettiğin makinede sorun vardır. yüksek iso performansının çok iyi olmadığını herkes biliyor. düşük ışık altındaki af performansı test etmedim ama yorumlarında abartı olduğunu sezmek çok zor olmuyor he tabii çok iyi bir af permormansı olmayabilir ama hava biraz kararınca af yapamaması baya bir abartı gibi geliyor.
lcd ekran sizin için önemsiz olabilir ama benim için gayet önemli bir araç çektiğim fotoğrafı direk görebilmek isterim 350d üzerindeki kibrit kutusu kadar ekranda anca neyi çektiğinizi görürsünüz nasıl çektiğinizi değil. sonra bilgisara bağlınca sürprizlerle karşılaşmak istemem.
hala diyorum alabiliyorsanız 450d alın alamıyosanız 400d alın ama 18-55 kit lensle değil 450d nin yanında verilen 18-55IS lensiyle beraber alın 50 dolarlık bir farkı verirsiniz ama hem daha keskin bir lens hemde IS sahibi olursunuz. çok maddi sıkıntı yoksa bence 350d den uzak durun.
Bookmarks