Alıntı stephen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
guzel dusunmussun. bende basvuru yapıcam ama su an staj yapacak ingilizceye sahip oldugumu dusunmuyorum ben daha ii olması lazım.(senin eğitim dili ingilizcedir muhtemelen dil problemin yoktur senin) once bi dil kursu dusunuyorum o sure zarfında da bi kac bilgisayar programına yogunlasıp iyi bi background olusturmaya calısıcam.
ama amerikan sirketleride olabilir bence cunku amerikada muhendis acıgı cok fazla. amerikalılara oncelik verirler bu konuda haklısın ama bulmakta sıkıntı cekiyolar bildiğim kadarıyla. kendimizi geliştirirsek cok zor deil aslında.
ve stajdan daha onemlisi var. eğer performansını iyi bulurlarsa iş teklifide geliyo normal olarak ve senin için green card yada H1B vizesi alabiliyolar. benim staj yapmak istememdeki asıl amac bu aslında.. bakalım ya insallah umdugumuz gibi olur

hımmm anladım ya uc ay sona ıngılızcen gelısmıs olur bence dıl okuluna falan gerek kalmaz bizim egitim ingilizcede hocalar sagolsun bildigimiz ingilizceyide unutturacaklar bize burda

benim amerikada kalma gibi bi düşüncem yok ama greencard vermek isterlersede yok demem yani dursun lazım olur bakalım hayırlısı ama oraya kadar gitmişken bişiler yapmak lazım gibi gelio bana bide bizim son sansımız son sınıf oldugumuz için...

önce bi gidelimde sag salim gerisini hallederiz