arkadaşlar bi sorum olacak. bu bizim iş sözleşmesinde görünen gidiş tarihimiz orda oluş tarihimizmi yada burdan biniş tarihimizmi..yani 3-4 günlük gecikmeler problem olurmu aynı sekildede![]()
arkadaşlar bi sorum olacak. bu bizim iş sözleşmesinde görünen gidiş tarihimiz orda oluş tarihimizmi yada burdan biniş tarihimizmi..yani 3-4 günlük gecikmeler problem olurmu aynı sekildede![]()
3-4 gun cok buyuk bir zaman aralığı deği ama yinede işverenine durumu bildirmende fayda var.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
benim ise baslama tarihi 2 haziran ama ben 4 haziran ins gidiyorum.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bir de ds formunda yazan tarihden önce gitmemiz de sorun yok sanırım?
hım başka forumdan kendim buldumERKEN GİRMEK İSTEMENİZ HAKKINDAKİ SORUNUZ İÇİN KONSOLOSLUĞUN VERDİĞİ BİLGİ ;
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ İÇ GÜVENLİK BAKANLIĞI DÜZENLEMELERİNE GÖRE GÖÇMEN
OLMAYAN F - M VE J VİZE SAHİPLERİ AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'NE PROGRAMIN (F VE M
VİZELERİ İÇİN) I-20 VEYA (J VİZELERİ İÇİN) DS-2019 FORMUNDA BELİRTİLEN BAŞLAMA TARİHİNDEN
EN ERKEN OTUZ GÜN (30) ÖNCE VEYA DAHA SONRA GİRİŞ YAPABİLECEKLERDİR..
ÖRNEĞİN; PROGRAMIN BAŞLAMA TARİHİ 1 HAZİRAN İSE, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'NE 02
MAYIS'TA VEYA DAHA SONRA GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ.
EĞER VİZENİZİ BU 30 GÜNLÜK SÜREDEN ÖNCE KULLANIRSANIZ GÖÇMENLİK BÜROSU GÖREVLİSİ
AMERİKAYA GİRİŞİNİZE İZİN VERMEYEBİLİR .LÜTFEN AMERİKAYA SEYAHAT PLANINIZI BU TARİHİ
GÖZ ÖNÜNE ALARAK YAPINIZ..![]()
sorun yok da arkadaşım iş tarihinden önce gidersen çalışacağın yer sana housing de problem çıkarabiliyormuş.bizim sponsor firma habire mail atıo sözleşmeden önce gelirsen house arrangement'ını da yap die.bnm de kafam karıştı zaten.30 haziran programa başlama tarihim,şimdi ben 29unda mı orda olmalıyım yanii yoksa 30u mu bilet alcam ama habire farklı sorunlar çıkıo bilen biri varsa beni aydınlatsın nolur.
şöyle diyim eyer kalıcağın yeri gidiceğin çalışcaın yer ayarlıyorsa bi gün önce gidiceksen bunu msg atıp söyleyebilirsin sana yer bulurlarmı bulmazlarmı tabi onların insiyatifi ama vericekleri cevaba göre bi gecelik hostelde kalıp ertesi günde kalıcağın yere geçebilirsin ..durum bundan ibaret
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Yaw benim ise baslama tarihim 20 haziran amaa ben 21 inde gidicem ve ise de 23 u gbi baslayabilirim ancak(jetlag,yerlesme,dinlenme falan icin 1 gun) acaba sorun olur mu 3 gunluk gecikme? Yoksa isverene bi mail atsam iyi olur mu? Bi de sanirim sadece 2 gun devamsizlk hakkimiz varmis die duydum dogru mudur acaba?
işverenini zaten yolculuğun hakkında bilgilendirmelisin...
işverene gideceğin tarihi bildir. birkaç gunluk geçikmelerin sorun olacagını dusunmuyorum. ama oraya vardıgında 1 gun geçikmiş olucaksın sanırım ve ertesi gunu işe baslamanı isteyebilirlerde. zaten indiğin gece uyumana ve dinlenmene müsade eder. jetlag gittiğinde pek etkilemiyorda tr ye döndugunde etkiliyo. en azından bana öyle oldu.![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Ben 10 gün önceden gidiorumbakalım ne deyecekler maila attım.
Ben de job offer'daki tarihten bir gün önce gidiyorum ve burda bikaç şey okuyunca tedirgin olup patrona bi mail daha attım. Dedim orda bana kalcak yer ayarlamiycaksan söyle, başımızın çaresine bakalım![]()
Patrona mesaj attim zaten coktan,ama ben ise baslama tarihimi 20 haziran olarak sectigimi unutmusum yeni aklima geldi ve ucagim 21 inde kalkio,onu belirtmek icin bi mail daha atiyim diorum hani elimde olmayan nedenlerden dolayi 2 gun gec gelicem sorun olur mu die.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks