Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 174 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fort Walton Beach ve Destin'e Gidenler

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile florida fort walton beach

merhaba arkadaslar bu sene fort walten beach e gitcek ler warmi ya da yakin bi yere bis 4 arkadas oraya gidios

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

evet var!
    ben fort walton beach değil ama oraya çok yakın olan destin adında bir yere gidiyorum.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ooo ii yaw tanıdık birileri olması
    sen ne is yapican orda ayarladinmi herseyi?

Tecrübe Puanı
    19

ben orda cankurtaranlık yapıcam.konaklama vs.herşey ayarlandı.gün sayıyoruz artık.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benmde hersey ayarlandi konaklama falan 15 inde gidiom bileti de aldim ben gun sayiyom ikimis icinde hayirlisi

Tecrübe Puanı
    19

sen nerde çalışcaksın ? konaklama ne kadar verceksin?bileti kaça aldın hangi havayolu vs...?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

[QUOTE=fatih26;2638]sen nerde çalışcaksın ? konaklama ne kadar verceksin?bileti kaça aldın hangi havayolu vs...?[/QUOTE

ben fort walten beach te mcdonalds ta caliscam konaklama galiba 100 ya da 150 dolar ama ewde kalicam kisi basimi yoksa tum arkadaslar mi bilmiorum.
    yettravel di galiba sirket ayarladi 650 euro ya da 600 euro ben ayarlayali olduj baya unuttum o yuzden aktarlamali gidiom haziran 15 de istanbulda kalklio ucak ordan milano sora atlanta sora fort walten beach donuste fort watlen beach new york paris istanbul sen aldinmi ucak bileti falan

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

[QUOTE=fatih26;2638]sen nerde çalışcaksın ? konaklama ne kadar verceksin?bileti kaça aldın hangi havayolu vs...?[/QUOTE

ben fort walten beach te mcdonalds ta caliscam konaklama galiba 100 ya da 150 dolar ama ewde kalicam kisi basimi yoksa tum arkadaslar mi bilmiorum.
    yettravel di galiba sirket ayarladi 650 euro ya da 600 euro ben ayarlayali olduj baya unuttum o yuzden aktarlamali gidiom haziran 15 de istanbulda kalklio ucak ordan milano sora atlanta sora fort walten beach donuste fort watlen beach new york paris istanbul sen aldinmi ucak bileti falan

Tecrübe Puanı
    19

evet ben de aldım .gidiş seninki gibi ama dönüşü benim new yorkdan aktarmasız istanbul'a geliyor.delta havayolları 704euro.new yorkdan almamın sebebi orayı gezip öyle programı tamamlamak.
    Konu fatih26 tarafından (21-05-2007 Saat 02:55 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evt aynen bende oralara bayagi uzagiz biz arkadaslarla araba alicaz oyle gezmeyi dusunuoz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ehliyetsiz nası araba kullancaksınız

Tecrübe Puanı
    19

benim türk ehliyeti var orda geçer mi acaba?olmazsa orda ucuzsa uluslararası ehliyete başvurcam.o da olmadı greyhound ya da amtrak la gezerim diye düşünüyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

turk ehliyeti geciomus oyle dediler sirketten

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ∂i§тuяßє∂ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turk ehliyeti geciomus oyle dediler sirketten
    o zaman çok iyi...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba..ben de fort walten beach e gidicem yeni üye oldum bi ara konuşursak iyi olur şu amtrack olayını görüşmek üzeree...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

amtrak olayı mı amtrak tren şirketi işte ehueh
    virginia new yorka yakın yaw uzak muzak diil..amtrakla gidene kadar uçağa binin hemen hemen aynı para zaten tren baya pahalı otobüsle arasında çok fark var.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biliyoruz amtrack ın tren şirketi olduğunu neyse yine de saol.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

emin olmak istedim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki teşekkürler..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Hehe burada FTW e gidenleri görmek güzel. Ben de bu yaz FWT Mc Donals da çalışacağım. Şirketin ayarladığı bir apartta ( haftalık 63$) kalıcam. Uçak biletini hala alamadım su an (IST-FWB) 890€ luk rezerve biletim var ama sponsor sirketim bilet fiyatlarının ucuzluyacagını biraz daha beklememi öneriyor. 20 gün kaldı gitmeme ve hala biletim yok, kafam cok karısık, sizce alayım mı biraz daha bekliyeyim mi ne dersiniz ? Ehliyet olayına gelince Türk ehliyeti orada da geçerli. ABD de ögrenci değişim programıyla bulundugunuzu belgeleyen 1-2 belgeyle birlikte ehliyetinizi gösterdiğinizde sorun olmuyor. Bu belgeleri tam bilmiyorum ama sponsor sirketim ve gecen sene giden arkadasım öyle oldugunu söyledi. FTW in çok güzel ve sakin bir yer oldugunu arastırdıgım kadarıyla söyleyebilirim. Destine de yaklasık 2 mil ve oraya giden arkadaslar da Destini çok övdü. İlk olarak Destini gezerim her halde, sonrası orlando, miami, keywest... Bir şey daha belirtmek istiyorum. FTW NY arası baya mesafe ve NY da 3-4 seneden bu yana calısan arkadasım orasının abartıldıgı kadar güzel bir yer olmadıgını söylüyor. Bence NY u gezmek istediğinize emin olun. Karayipler, Bahamalara Miami veya Keywestten 150$ dan baslıyan 3-4 günlük deniz turları (cruise) var. Ordaki mükemmel adaları, koyları, sahilleri gezmek varken Ny da bina görmek ??? Karayipler ve bahama adaları gercekten görülmeye deger yerler ve floridaya cok yakın, bence öncelikle bunu düşünün derim, ''Bahamaları gördüm'' dersiniz bir havanız bile olur
    Ayrıca fatih sen de ESOGU denmişsin forumda okudugum kadarıyla bu da iyimiş, ben de Müh. (elek-elektr.) teyim, I. sınıf. İyi aksamlar...
    Konu yakuza tarafından (20-05-2007 Saat 10:42 PM ) değiştirilmiştir.

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hehe burada FTW e gidenleri görmek güzel. Ben de bu yaz FWT Mc Donals da çalışacağım. Şirketin ayarladığı bir apartta ( haftalık 63$) kalıcam. Uçak biletini hala alamadım su an (IST-FWB) 890€ luk rezerve biletim var ama sponsor sirketim bilet fiyatlarının ucuzluyacagını biraz daha beklememi öneriyor. 20 gün kaldı gitmeme ve hala biletim yok, kafam cok karısık, sizce alayım mı biraz daha bekliyeyim mi ne dersiniz ? Ehliyet olayına gelince Türk ehliyeti orada da geçerli. ABD de ögrenci değişim programıyla bulundugunuzu belgeleyen 1-2 belgeyle birlikte ehliyetinizi gösterdiğinizde sorun olmuyor. Bu belgeleri tam bilmiyorum ama sponsor sirketim ve gecen sene giden arkadasım öyle oldugunu söyledi. FTW in çok güzel ve sakin bir yer oldugunu arastırdıgım kadarıyla söyleyebilirim. Destine de yaklasık 2 mil ve oraya giden arkadaslar da Destini çok övdü. İlk olarak Destini gezerim her halde, sonrası orlando, miami, keywest... Bir şey daha belirtmek istiyorum. FTW NY arası baya mesafe ve NY da 3-4 seneden bu yana calısan arkadasım orasının abartıldıgı kadar güzel bir yer olmadıgını söylüyor. Bence NY u gezmek istediğinize emin olun. Karayipler, Bahamalara Miami veya Keywestten 150$ dan baslıyan 3-4 günlük deniz turları (cruise) var. Ordaki mükemmel adaları, koyları, sahilleri gezmek varken Ny da bina görmek ??? Karayipler ve bahama adaları gercekten görülmeye deger yerler ve floridaya cok yakın, bence öncelikle bunu düşünün derim, ''Bahamaları gördüm'' dersiniz bir havanız bile olur
    Ayrıca fatih sen de ESOGU denmişsin forumda okudugum kadarıyla bu da iyimiş, ben de Müh. (elek-elektr.) teyim, I. sınıf. İyi aksamlar...
    bak senin cruise fikri de fena değil hani. dediğin olay bana mantıklı geldi şimdi.ama new york u da görmeden olmaz.zaten benim dönüş newyorkdan olacak.istersen sen de biletini dönüş miami ya da new york olacak şekilde alabilirsin.hani değişiklik falan olur.hem daha ucuza gelir.aynı yerden dönmektense bence böyle daha uygun.ben 704 euro ya aldım bileti.senin dediğin fiyatla baya fark var.bu arada sana msn imi yolladım.ordan ayrıntıları konuşuruz.türk ehliyetini ben de sordum.aynen senin dediğin gibi durumumuzu açıklarsak ve belgelersek bir sorun olmayacağını söylediler.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm. Biz 3 arkadas Fort Walton Beach e 968$ dan KLM ile ist-ams-memphis-panama city aktarmalı bileti 1,5 ay once aldık. Aktarması az ama en uygun bilet buydu Gordugum kadarıyla Mc ciler burda toplanmaya baslamıs. FWB yaklasık 20,000 nufusu olan bi köy. bildigim kadarıyla orda buyuk bi havalimanı yok.Adamlar bizi destin,pensacola havalimanlarından alabileceklerini soylediler. Yani bilet almayan arkadasların biletlerini Pensacolaya almasını tavsiye ederim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sinemm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba..ben de fort walten beach e gidicem yeni üye oldum bi ara konuşursak iyi olur şu amtrack olayını görüşmek üzeree...
    sen nerde caliscaksin hersey ayarlandimi?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

antisebetayist_01 ben direkt fwt e aldim bileti 600 euroya ama aktarma cok fwt ye gidenler gidis tarihi ne zaman ....bide 20.000 nufus az deilmi ya?

Tecrübe Puanı
    19

ben destin'e 8 haziran da gidiyorum.bu arada destin'in de nüfusu 10 000 civarıymış.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de gidiş milano-atlanta aktarmalı dönüş newyork-paris-ist. 945$ aldım bileti deltayla gidiş dönüş de france air ile olacak.Haziran 19 da gidiyoruz 20sinde de işe başlıyoruz..Ben de mc donalds da çalışcam.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biz arkadaslarla erken gidios (15 inde) biras gezmek icin galiba mcdonalds larda calisanlarin hepsi turk olcak baska ulkelere yer kaldimi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

baska ankaradan gelen warmi arkadaslar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

disturbed seni fort walton beach sahilerinde rahatsız ederim ha kankaaa,, sıcak kumlardan serin sulara atarım seni

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

at kankacim yaw ayipsin hep beraber dalariz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks