forum gayet basarılı bence. bence bu reklam olaylarını konusmak bile anlamsız. shinoda,necro,fiorex,atlantiz gibi yoneticiler neredeyse surekli online konumundalar ve bu insanlar yapıcak daha guzel şeyler varken vakitlerinin buyuk bi cogunlugunu gelip burdaki arkadaslarının sorularını yanıtlamakla harcamazlar elbette sadece yardımseverlik adına.
bu aşikardır.
ben bunu şuna benzetiyorum. bi markete gidip alısveriş yaptıgınızda market sahibine "yav birader bu urunu satıyosun ii para kırıyosundur seni seni " demek gibi bişeye benziyo. (yanlıs anlama earthi1 sana hitaben soylemiyorum bunu). eğer biri "ben yardımsever oldugum için burdayım" derse bence o kişi yalan soyluyodur. ornek ben burdayım cunku iki yıl once virginia ya gittim o eyalet hakkında bildiklerimi paylasıyorum bu sene gideceğim eyalet hakkında da faydalı bilgiler alıyorum. ama bu, seneye bu foruma hiç girmeyeceğim anlamına gelmez. ama bu kadar sık girmeyeceğimide soylesem yalan olmaz.
bence olayın maddi kısmını bi kenara bırakmak gerekiyo cunku ben bizi ilgilendirmediğini dusunuyorum eger bi zarar gormuyosak.
bu benim şahsi fikrim tabi..