selam arkadaşlar ben de bu yaz alabamaya gidiyorum ve mc donaldsta çalışacağım.ama bi problem var sanırım yalnız gidicem benim alabamaya giden başka arkaşlar lütfen birbirimizle iletişime geçelim.
selam arkadaşlar ben de bu yaz alabamaya gidiyorum ve mc donaldsta çalışacağım.ama bi problem var sanırım yalnız gidicem benim alabamaya giden başka arkaşlar lütfen birbirimizle iletişime geçelim.
heja bende aynı yere gidiorum ve bende yalnız gidiyorumsen biletini aldınmı vize görüşmen ne zmn?? tevenen ve fritz arkadaşlarda mobile mcdonaldsa gidecekler
arkadaşlar wyoming-cheyenne de mcdonalds ta çalışacak yokmu bu yaz.
varsa irtibata geçelim oraya gitmeden önce.bu arada ben 12 haziranda gidiyorum.
allegria,ben de mobile a gidicem sanırım ama henüz vize görüşmesine gitmedim sanırım 30 mayısta gidicem inşallah alırım vizeyi ve uçaktan indiğim zaman tek başıma hödük gibi kalmak istemiyorum... o yüzden bi şekilde iletişime geçelim mesajlaşalım.
henüz acemi watcı olduğum için özelden msj atamıyorummail adresinide burda wermek yasak, bende vize görüşmesine 28 mayısta gidicem diğer gidecek arkadaşlarlada irtibatı koparmayalım plsss
![]()
evet ben de acemiyim bu yüzden mesaj atamıyorum acaba nasıl bir çare bulsak bilmiyorum.facebookun varsa beni ekleyebilirsin mesajlaşırız Heja Sarı dieye arat facebookta bulursun![]()
evet ben de acemiyim bu yüzden mesaj atamıyorum acaba nasıl bir çare bulsak bilmiyorum.facebookun varsa beni ekleyebilirsin mesajlaşırız Heja Sarı diye arat facebookta bulursun![]()
arkadaslar merhaba tevenen de mobile a gidiyo ve o ozel mesaj atabiliyo. isterseniz msn adresimi size ozelden msj atabilir. msnlerimizi alsak cok iyi olur. bu arada ben de yalniz gidiyorum. heyecan dorukta![]()
evet iyi fikir çok iyi olur burdan yetkililere sesleniyoruz lütfen halledelim şu iletişim olayını
![]()
heja seni ekledim facebooktanfritz senin msnin tevenende warmı??
arkadaslar Mobile AL Mcdonalds a giden kac kisi var asagidaki listeye eklenecek var mi![]()
1.fritz
2.tevenen
3.daut
4.allegria
5.heja88
Safinaz...
evet benim msn tevenen de var. ordan irtibata gecelimaz kaldi artik yolculuga
![]()
ewt benim bildiklerimde bu kadar, başka warsa ses wersin lütfennbu arada hangi tarihlerde gidiyorsunuz ben 23 haziranda başlicam işe tevenen msnini ekledim bu arada özelden msj atmışsın ama cvp veremiorumm...
slm yakuza ben de mobile mcdonalds a gideceğim sana birkaç sorum olacak cevap verirsen sewinirim birincisi 3 al kalamıycam muhtemelen we iş sözleşmesinde 3 ay kalmazsa 150dolar öder yazıo esneklik yaparlarmı yoksa illa 3 ayı doldurmammı gerekir? diğeri de güney amerikada konuşulan ingilizce bizde doğudaki türkçeye benzio falan diolar doğruluk payı warmı yani güneye gitmenin artı eksileri neler körfezin dibinde olmak iidir die seççmiştim?? şimdiden tşk![]()
arkadaşlar uçak bileti aldınızmı mobile'a ?? uygun fiyata bulan warmı 800 euro ciwarında![]()
ben son anda yaptigim bi manevrayra Alabama ya 685 euroya bileti aldimDonus New Yorktan olcak. Donus Alabama dan olursa fiyat 745 euro...
bu arada 6 kisi olmusuz ama ben sadece tevenenle irtibata gecebildim![]()
merhaba arkadaşlar ben bu formu yeni buldum yazan herkeze ve özellikle yakuzaya teşekkürler.pensacola mcdonaldsa gidiyorum bende 20 haziran gibi.tek korkum ingilizce seviyem oldukça düşük çok problem yaşarmıyım acaba bide pensacolaya gidicek olan arkadaşlarla iletişim kuralım
fritz nerden aldın biletii? ne zmn gidiosun??
ben 23 haziranda işe başlicam daha almadım bileti vize görüşmem 28 mayısta sonra alıcam bileti![]()
3 ay kalma konusu housing ile alakalı ise kalkamasan bile minimum 3 aylık kirayı ödersin. Ama 3 ay çalışmak zorunlu gibi bir şart varsa onda esneklik olur. Eylül basında Abd de okullar acıldıgı sezon bittigi için işler duraksıyor, managerin isten 1-2 hafta erken ayrılmana büyük ihtimalle izin verecektir.
İngilizceye gelince öyle bir sey yok, bana gayet normal gelmisti. Gitmeden önce Güney Abd oldugu için cogunlukla İspanyolca konusuluyor diye korkmustum ben de ama hic de öyle degil. İspanyolca bilen de cok var ama hepsi ingilizce biliyor ingilizce konusuyor kaçak gelmis gibi görünen meksikalı takımı haric.
Körfezin dibinde olmak bence çok güzeldi; deniz, günes,turistik mekanlar, tatil yaparak çalışıyorsun, vs vs. Tek kötü yanı okyanusta jawslar var die duymustum ama hiç karşılaşmadık AllahtanKöpekbalıgı müzesi vs vardı bnm gittigim yerde gezmistik hatta. Şaka bir yana okyanusu da cok güzeldi. Sonuc olarak bence doğru seçim yapmıssın...
alabama da baya bir türk olacak sanırım her zamankin gibi
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
arkadaşlar mc donaldsta çalışıcam bende fakat ingilizcem oldukça kötü çok problem yaşarmıyım ?
arkadaslar Mobile AL ye gidecek olanlar biletlerinizi aldiniz mi fiyatlarinida yazarsaniz iyi olur..
Safinaz...
ben almadım daha 27 haziran vize görüşmesii çok heyecanlıyım bana şans dileyin arkadaşlarr... ya ben son sınıfım ama okulum 2 ders yüzünden bi yıl uzadı ben bunu onlara nasıl anlatırım![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
necroooo çok teşekkürler aynı yere gidiyoruz 5 arkadaş vee mc donalds a:S anılarını paylaşman şimdiden bazı olumsuzluklara hazırlıklı olmamızı sağladı..çok da üzdü tabiianladığım kadarıyla pek güzel geçmemiş Louisiana maceran.Umarım sorunsuz geçiririz bu yazı..sorularım olucak özellikle sana
tekrar görüşmek üzere
slm alegra bısıy soylucem bende gıdıorum bu yere ama sımdıden bi hayal kırıklıgı coktu ıcıme dıyebılırım spanish fort a gıdıorum bi bilginz varmı burasyla ılgılı google earthten baktım mubarek agac ve kurak lıktan baska bısıy yok bende mcdonaldsta calısıcam bakalm nolcak![]()
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)
Bookmarks