Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Iş Sözleşmesi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Iş Sözleşmesi

merhabalar..

ben a.s şirketi ile gidiyorum... a.s ile gidenler bilir my-a.sver diye bi linkten herşeyini hallediyorsun bütün bilgiler iş uçak gibi..

şimdi bize virginyada house keeping iş bulundu saati 7 dolar 40 saat çalışma...

ama biz bu bilgileri göremiyoruz elimize bi belge vermediler.. danışman sadece söylüyor bu bilgileri... orda tam olarak vazifemizin ne oldugu saat başı kaç dolar alacagımız kiminle muhatap olacagımız gibi bilgileri içeren bir iş sözleşmesi olması gerekmiyormu ve bizimde ona imza atmamız tabiki..

oraya gitsek adam bizi tanımasa veya 40 degil 20 saat çalıştırsa biz nasıl kendimizi ıspatlıyacaz...

yardım lütfen...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

normalde vermeleri lazım.sen onu bi de şirketine sor.
    Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
    Mevlana Celalleddin Rumi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ewt dostum yarın aynı seyı bende aryıp sorcam buraya yazarım zaten bızım 2 haftaya gitmemız lazım yanı yarın olcak o iş

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

benim şirket hakkında bi bilgim yok ama sözleşmeniz olsun arkadaslar en azından elinizde tamam insanlara güvenmek lazım ama bi yere kadar dimi !!!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

mayis 19 girdik hala bi is secemedinizmi?
    employment agreement bi belgeniz olmasi gerekiyor.
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

iş seçdik yerleşdikde elimizde kagıt yok dostum onu soruyorum... ds miz olsun vizemiz olsun herşey tamam zaten..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

hm,benim anlamadigim ds'siz pasaportuna nasil vize basiliyor...
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

allah allah dostum sen hiçbişi anlamamışın... ds siz vizemi olur.. tabiki dsmiz herşeyimiz var... biz işede yerleşdik... normalde bi kagıt olur iş sözleşmesi die ücretin yazar ne iş yapacagın yazar..bu bilgileri bize danışman söylüyor ama kagıt vermiyor. onu soruyorum foruma sen nerelere daldın..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı hakkos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah allah dostum sen hiçbişi anlamamışın... ds siz vizemi olur.. tabiki dsmiz herşeyimiz var... biz işede yerleşdik... normalde bi kagıt olur iş sözleşmesi die ücretin yazar ne iş yapacagın yazar..bu bilgileri bize danışman söylüyor ama kagıt vermiyor. onu soruyorum foruma sen nerelere daldın..
    kağıt vermiyor derken istediniz de mi vermedi, yoksa ilgisiz bir danışmanınız mı var? yani eğer özellikle vermek istemiyorsa ısrar etmende fayda var çünkü küçük ve can sıkıcı ayrıntılar olabilir (ör: depozitonun çok fazla olması, evden iş yerine olan uzaklığın fazla olması, konaklamada oda başı 6-8 kişi olması gibi) çünkü detaylar iş sözleşmesinde yazar ve imzaladığın iş sözleşmesine binaen hak elde edebilirsin... yani hiçbirşey imzalamadıysan tabiki kötü niyetli biri seni işe sokup 32 saat çalıştırıp daha fazlasını vermeyebilir...

ama; bu kadar da karamsar olmamak lazım, üstteki dediklerim en kötü ihtimaller, ki muhtemelen sadece biraz tembel bir danışman yüzünden iş sözleşmen sana verilmemiştir.... yine de içinin rahat olması için bence al ve iyice bir oku... kolay gele
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadasım cevabın bende gell..o sözlesmeyi en gec 1 hafta içinde my a.viser sayfana yuklicekler ve sen onu imzalayıp sirkete göndercen...bnm arkdasınki yuklenmiş tum detaylar yazıyo ama cok cirkin yazılmıs bi bok anlasılmıyo afedersinbnm daha yuklenmedi maaalesef...bzmde sattlik ucret 7.40 gözükuyo bide villlage inn hotel virginia beach!!yani telas etme bi kaç gune yuklerler!!!bana danısman öle dedi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

çok sagol..

BannedUser
    Guest

nasıl göremiyon kardeşim sana job offer gelmedimi öle şeymi olur firmana söle job offer istiyom de ya gittiğin yerde adam ben seni çağırmadım derse

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

aynen bende ondan korkuyorum ya.. tekrar soralım bakalım firmaya...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ben az once konustum yuklıcez dediler. beklıyorum bende.eger senın gidiş tarıhın yakınsa sende bıran once ara konus bence..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yok benim 22 haziran.. sendede sadece gidecegin eyalet ve iş veren şirketin adı görülüyor degilmi...... bende sadece bunlar görülüyor.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı hakkos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok benim 22 haziran.. sendede sadece gidecegin eyalet ve iş veren şirketin adı görülüyor degilmi...... bende sadece bunlar görülüyor.
    bende onlar da görünmüyor

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar şimdi mesela benim iş sözleşmem geldi fakat kalacağım evle alakalı genel bilgiler olmasına rağmen evin adresi yok bu ne demek şimdi bu mantıkla ben uçağa biinip amerikaya gitsem npacağım ???
    işverene kendim mi mail atsam sizce bıktım uğraşmaktan amerikan sponsor nasıl böyle birşeyi atlar ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)