Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: oryantasyon

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı fatih255 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar oryantasyonu cok gereksiz olarak nitelendirmiş bazı arkaşlarımız ama barısMT nin de dediği gibi zaten kimse doğru dürüst haberdar diil wat tan.ayrıca 2.giden haric herkesin katılması gereken bi organizasyon bu.sonra usaya gidipte yamulanı cok goruyorum.SSN i 2 ayda alabileni hatta hiç alamayan adam tanıdım.dolayısyla bunlar bizler icin yapılmıs organizasyonlar.gerekirse sabah 5te kalkın gerekirse 1000 km den gelin ama orda anlatılanlara kulak asın lutfen.klasik turk milleti mantıgı herseyi biliyoruz triplerine girmeyelim!
    Sorumluluğu olan her öğrenci gitmeden önce -özellikle bu Amerika gibi bir yerse- mutlaka herşeyini araştırarak gitmeli. Ben 2 aydır forumda herşeyi okuyorum, notlar alıyorum ve ne yalan söyleyeyim ordan verdikleri sigorta kartını almam dışında oryantasyonda öğrendiğim hiçbir şey yoktu. Sadece sigorta kartı için sabah 5te kalktım 6 saat yol çektim ve bildiğim şeyleri dinleyip geri döndüm. Bu biraz Türk milletinin klasik tribinden çok Türk milletinin "sorumsuzluğuyla" alakalı.

Örn konuşmalar:

"Boşver bolum yaparız oraya gidince"
    "Salla ya kaç bin kişi gitmiş biz mi gidemicez"
    "Yarın hallederiz"
    "Sen bana bırak, orda tanıdığım var, hallederiz"

Edit: Erdal arkadaşımızın söylediği çok mantıklı bence. O kadar şeyi maille hallediyorlar nasıl olsa. Oryantasyon sunumunu da yollasınlar, hatta Türkçe bile yapmalarına gerek yok, okuyan okur, kendi sorumluluğudur, okumayan okumaz karşılacağı zorluklara baştan razı olur. Burda biraz zorlama var. Okuldaki devamsızlık olayı gibi. GE-LE-CEK-SİN!
    Konu Sheckhin tarafından (19-05-2008 Saat 11:44 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)