bende 3 hziranda gidiyorum kısmetse ama daha bilet almadım
bende 3 hziranda gidiyorum kısmetse ama daha bilet almadım
biz arkadaşlarla 5inde çıkıcaz istanbuldan kısmetse....aslında iş 1 inde başlıoda o zmn gidemioruz bakalım işveren kabul ederserezervede biletimiz var işte 850€ onu alıcaz muhtemelen..
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
evet ya öle valla..bizim 4ündeydi aslında ama sora o boşa düştü aynı fiyattan 5ine bulduk hemen rezerve ettik..işte cuma günü ettik salı almamız gerekiyo..tam 4 gn bile deil..artık zaman yaklaşıo ya iice zorlaşıo bilet işi..
calıfornıa bıletlerı pahalıymıs. travel kısmında newyork taraflarını gezmek istersen sana baya fiyat cıkcak gibi![]()
nyda 5gün stop over var ztn bu biletin içinde onunda etkisi var yanizaten alışveriş falan yaparızda en azından stop overlı alınca yol parasından yırtıoruz..yada yırttımızı sanıoruz
![]()
3 haziranda istanbuldan air francele sabah 9 da ucuorum 3 haziranda aksam 19.00 gibi dulles airportta olucam.var mi ayni gunde saat ve guzergahta ucan![]()
2 haziran 5.38 KLM havayollarıyla istanbul ATATÜRK hava limanından amsterdama ordan atlantaya ve ordanda wilmington'a uçan bir genç war aranızda:P ben 2 sinde yolcuyumm
bende 1 hazıran ıcın alıcaktım ama paspaort faciasından sonra buyuk ıhtımal yalan olcak![]()
ama paristen sora yollarimiz ayrilio ben washington dc ye geciorum . sen nyorka.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks