Work and Travel
Toplam 81 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bir türlü gelmeyen ds yıkılmaya başlayan hayaller

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evet arkadaşlar nihayet ds formları gelmiş şirkete istanbula postalancak bizde alıp 22 mayıs 8 45 te vizeye gireceğiz. yavaştan heyecanlanmaya başlıyor insan her ne kadar vizeye girmiş arkadaşların heyecan yapmayın telkinlerine rağmen hayatlarında ilk kez böle birşey yaşicak insanlar olarak heyecan yapmamak elde değil diye düşünüyorum. ama bildiğimiz kelimeleri unutursak vay o zmn halimize

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı metifeyk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar nihayet ds formları gelmiş şirkete istanbula postalancak bizde alıp 22 mayıs 8 45 te vizeye gireceğiz. yavaştan heyecanlanmaya başlıyor insan. her ne kadar vizeye girmiş arkadaşların heyecan yapmayın telkinlerine rağmen hayatlarında ilk kez böle birşey yaşicak insanlar olarak heyecan yapmamak elde değil diye düşünüyorum. ama bildiğimiz kelimeleri unutursak vay o zmn halimize
    Evet ben de her vizeye girmiş öğrenciler gibi heyecan yapma dicem Ben de vizeden önce çok heyecanlanmıştım ama içerde bi kaç saat beklerken bütün heyecanın gidiyor fakat sıra sana geldiğinde çok garip bir duygu yaşıosun Görüşme bittikten sonra da ulen ben bunun için mi heyecan yaptım diye kendi kendine kızıyosun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks