arkadaşlar merak ettiğim konu şu mülakattan sonra ups ye para yatırıp adres veripde hiç vize alamayan duydunuzmu gördünüz mü? yoksa o siz misiniz?
arkadaşlar merak ettiğim konu şu mülakattan sonra ups ye para yatırıp adres veripde hiç vize alamayan duydunuzmu gördünüz mü? yoksa o siz misiniz?
evet pasaportun boş geldiği durumlar oluyor.
benim birinci vize görüşmemde ups 'e numaramı verdim. fakat ret geldi. fakat ikinci vize görüşmem de vize verdiler. yani pasaportu ups ile gönderdiklerinde vize kesin çıktı diyemiyorsunuz. ayrıca pasaportunuzu vizeyle birlikte görüşme sırasında verebiliyorlar. bir arkadaşım vizeyi görüşme sırasında aldı.
Sana tüyo verio zaten görüşme sonunda ''iyi tatiller , bu program snn ingilizceni geliştirmende yararlı olucak'' vs. gibi .. Bana da dedi bişeyler fakat ben sadece Ups bölümünü anladım (=
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bana bir şey demedi sadece ben en son teşekkürler deyince gülümsedi gittim adresi verdim 2.gün vizeyle birlikte pasaportu yolladılar . bide daha önce adresi ups e ver deyipte aylar sonra bile vizesi gelmeyenlerin olduğunu duydum soruşturmaya takılmıştı vede vizesi gecikmişti çocuğun doğal olarak yazın amerikaya gidememişti
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks