14 mayıs,,,bende vize mi aldım gercı pasaportum gelmedi ama daha bir gun oldu gelmesi zaten imkansız.kısaca gorusmemi anlatayım ben:zenciyle yada cukalata yada melez kadınla gorustum herneyse işte

dun biraz sankı suratı asıktı herkese karsı ama neyse 645 numara yandı ve yanına gittim.daha oncekı işlemleri anlatmıyorum cunku klasık içeri girerken yapılan aramalar ve parmak izi alınması falan filan...neyse görüsmemi anlatıyorum:zenci:hello how are you,i m fine thanks snd you,zenci:what do you study and where do you study,ben:i study in istanbul university,and i study department of arabic languages and literature dedim biraz sasırdı ne falan dedı arabic languages ilginç falan dedi..zenci:where will you go dedi ben:i m gonna to california zeci:what will you do ben :i work as a stuff maybe hostess dedim zenci:wht is your mother and father do dedi.ben:my mother is housewife and my father is death dedim bana masraflaerını nasıl karsılıyosun die bir soru bile sormadı..okey have nice summer go to ups dedi ve mutlu son bitti...ama ingilizcem iyidir cunku dil bolumuydum zaten heyecanlanmamak ve sordu soruya net ve dogru cvp vermek cok onmlı bunu anladım ben karsımda bir turist varmış ve ben ona yardım ediyomusum gibi cvp verdim oda bana vizeyi verdi gerci not ortalamamda ıyıydı son donemım 2.63 tu genel ortalamam 2.17 di...ama ben orda gorusme sıramı beklerken 1 numaralı gorusmecının bir cocuga bizim için akademık notlarınız onmlı buyuzden cok calısıp notlarınız ıyı olmalı dedı sanırım tek baktıkları sey notlar ve ingilizce seviyesi arkadaslar ona gore bu işin ustune ıyı dusun ıngılızcenızı geliştirin ve notlarınızı ıyı tutun eger work and travella amerıkaya gıtmek ıstıyorusanız!!!bnden bu kadar şimdilik yıne yazarım...
Bookmarks