Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 14 mayıs vize tamam:D

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart 14 mayıs vize tamam:D

evet arkadaşlar bugün vizeye girdimm tanrım ne kadar kolaymış vize almak!o kadar stres yapmışştım,hepsi boşunaymış.bundan sonra gideceklere söylüorum rahat olun.(şunu sölediğime bile inanamıyorum)istanbulda girdim vizeye,şööle sarışın(amerikan sarışını) gözlüklü bir beyle konuştum.çok tatlı bir adamdı.muhabbet how are u what are u studyin,what kind of a job will u work in america,where will u go ile sınırlıydı,en son da go to ups have a nice summer dedi bitti gayette net konuşuolar,hatta anlayamayan insanlara yardımcı olup türkçe bile konuştular.konsolosluk binasına girerken gergindimm,ezilmişş büzülmüşş böyle,ilk vize alışım benim,öle yol yordam da bilmem,asansörlerinden bile tırstımmama çıkışımı görmeniz gerekioduu heytt be vizeyi kaptım modunda son derece kibirli bir biçimde çıktım..işte bu kadar..belkii bikaç insanı rahatlatır die anlatayım dedim.bnm de vize maceram böyle sonuçlandı..darısı sizin başınıza..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Hayırlı olsun vizen. Have a nice summer

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

teşekkürler sana da aynından

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

14 mayıs,,,bende vize mi aldım gercı pasaportum gelmedi ama daha bir gun oldu gelmesi zaten imkansız.kısaca gorusmemi anlatayım ben:zenciyle yada cukalata yada melez kadınla gorustum herneyse iştedun biraz sankı suratı asıktı herkese karsı ama neyse 645 numara yandı ve yanına gittim.daha oncekı işlemleri anlatmıyorum cunku klasık içeri girerken yapılan aramalar ve parmak izi alınması falan filan...neyse görüsmemi anlatıyorum:zenci:hello how are you,i m fine thanks snd you,zenci:what do you study and where do you study,ben:i study in istanbul university,and i study department of arabic languages and literature dedim biraz sasırdı ne falan dedı arabic languages ilginç falan dedi..zenci:where will you go dedi ben:i m gonna to california zeci:what will you do ben :i work as a stuff maybe hostess dedim zenci:wht is your mother and father do dedi.ben:my mother is housewife and my father is death dedim bana masraflaerını nasıl karsılıyosun die bir soru bile sormadı..okey have nice summer go to ups dedi ve mutlu son bitti...ama ingilizcem iyidir cunku dil bolumuydum zaten heyecanlanmamak ve sordu soruya net ve dogru cvp vermek cok onmlı bunu anladım ben karsımda bir turist varmış ve ben ona yardım ediyomusum gibi cvp verdim oda bana vizeyi verdi gerci not ortalamamda ıyıydı son donemım 2.63 tu genel ortalamam 2.17 di...ama ben orda gorusme sıramı beklerken 1 numaralı gorusmecının bir cocuga bizim için akademık notlarınız onmlı buyuzden cok calısıp notlarınız ıyı olmalı dedı sanırım tek baktıkları sey notlar ve ingilizce seviyesi arkadaslar ona gore bu işin ustune ıyı dusun ıngılızcenızı geliştirin ve notlarınızı ıyı tutun eger work and travella amerıkaya gıtmek ıstıyorusanız!!!bnden bu kadar şimdilik yıne yazarım...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 20 mayıs 2008 14:00'te

son sınıf olupta daha başka soru sorabilirlermi..
    okul uzadıda zaten ilk dönemden 4 ders kalmıştı
    Konu hsnrdgn tarafından (15-05-2008 Saat 03:30 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ya ben de 14 mayısta istanbulda girdim. 4 numarada sarışın erkek görevli ile görüştüm. Aynen bahsettiğiniz gibi çok kısa ve net oldu. ingilizce öğretmenliğinde okuyorum ben konuşamaycam da kim konuşcak diye kendimi rahatlatıyordum çok da heyecanlanmadım açıkçası. Görüşmenin bu kadar kısa sürmesine de çok şaşırdım. En sonda bana ''everything is fine'' dedi ve ups görevlisine yönlendirdi.

Bu şimdi vize'yi aldım mı anlamına geliyor? ups ile pasaport elime geçtiğinde red almış olma ihtimali nedir?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Smile

bende 13 mayıs ta vize görüşmesine girdim.ups ye gönderilmemiz kesin vize kanıtımıdır?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende 14 mayısta ankarada girdim 2 numaralı gişedeki sarışın bayanla konuştumm çok kolay ve kısa sürdü kadın açık açık söledi you got the visa die ve ups e gönderdi =) ben dikkat ettim içerdeki herkes ups e gitti yane kimse red yemedi heralde? yada ups kesin vize deil gibi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bnde aynı 2 numaradaki sarısın bayanla görüştüm ve cok kısa sürede sadece 2 soruyla aldım vizeyi. bn ordaykende kimse red yemedi.. amerikada nereye gideceksin sorusunu 3 defa sorup nerede calıstıklarını sööleyen arkadaslarda aldı vizeyi Fakat 1 numaradaki filipinli bayan 4ever for me

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bencede bencede hatunnnnnn =p

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bana sölenen vize alamadığında pasaportunun eline tutuşturulduğuydu arkadaşlar.yani ups e gtmek demek vizeyi almak demek.ben 14ünde görüşmüştüm bgn msj geldi kargonuz yola çıktı 16sında yerine ulaştırılacak die.vizesiz pasaport için bunca zahmete girmezler die düşünüorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

hayırlı olsun... =)
    Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

14 ünde girdim wize görüşmesine ups e gönderdiler beni de ...bugün de şirketten aldım vizem basılmış bi şekilde pasaportumu hersey cok basitti...cok kasmışım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben de aldım pasaportumu bugün,çok mutluyum senin de gözün aydın.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı buddy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14 mayıs,,,bende vize mi aldım gercı pasaportum gelmedi ama daha bir gun oldu gelmesi zaten imkansız.kısaca gorusmemi anlatayım ben:zenciyle yada cukalata yada melez kadınla gorustum herneyse iştedun biraz sankı suratı asıktı herkese karsı ama neyse 645 numara yandı ve yanına gittim.daha oncekı işlemleri anlatmıyorum cunku klasık içeri girerken yapılan aramalar ve parmak izi alınması falan filan...neyse görüsmemi anlatıyorum:zenci:hello how are you,i m fine thanks snd you,zenci:what do you study and where do you study,ben:i study in istanbul university,and i study department of arabic languages and literature dedim biraz sasırdı ne falan dedı arabic languages ilginç falan dedi..zenci:where will you go dedi ben:i m gonna to california zeci:what will you do ben :i work as a stuff maybe hostess dedim zenci:wht is your mother and father do dedi.ben:my mother is housewife and my father is death dedim bana masraflaerını nasıl karsılıyosun die bir soru bile sormadı..okey have nice summer go to ups dedi ve mutlu son bitti...ama ingilizcem iyidir cunku dil bolumuydum zaten heyecanlanmamak ve sordu soruya net ve dogru cvp vermek cok onmlı bunu anladım ben karsımda bir turist varmış ve ben ona yardım ediyomusum gibi cvp verdim oda bana vizeyi verdi gerci not ortalamamda ıyıydı son donemım 2.63 tu genel ortalamam 2.17 di...ama ben orda gorusme sıramı beklerken 1 numaralı gorusmecının bir cocuga bizim için akademık notlarınız onmlı buyuzden cok calısıp notlarınız ıyı olmalı dedı sanırım tek baktıkları sey notlar ve ingilizce seviyesi arkadaslar ona gore bu işin ustune ıyı dusun ıngılızcenızı geliştirin ve notlarınızı ıyı tutun eger work and travella amerıkaya gıtmek ıstıyorusanız!!!bnden bu kadar şimdilik yıne yazarım...

Arkadaşım ingilizcem iyi demişsin de.Görüşme Dialoglarında yazdığın ingilizce horrible yani haberin olsun bir check et derim ) yazdıklarınla söylediklerin çelişiyor .. Vizem içinse çok sevindim hayırlı olsun..Umarım çok güzel bir tatil geçirirsin..Kolay gelsin.Bol şanslar

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben de 14 mayısta istanbulda girdim. 4 numarada sarışın erkek görevli ile görüştüm. Aynen bahsettiğiniz gibi çok kısa ve net oldu. ingilizce öğretmenliğinde okuyorum ben konuşamaycam da kim konuşcak diye kendimi rahatlatıyordum çok da heyecanlanmadım açıkçası. Görüşmenin bu kadar kısa sürmesine de çok şaşırdım. En sonda bana ''everything is fine'' dedi ve ups görevlisine yönlendirdi.

Bu şimdi vize'yi aldım mı anlamına geliyor? ups ile pasaport elime geçtiğinde red almış olma ihtimali nedir?

UPS e gönderilen kimseye VİZESİZ PASAPORT GELMEZ..!!! Gelirsede Yanlışlık olmuş demektir.Tekrar Gönderirseniz bu sefer basarlar vizeyi..Zaten vize basılmayacak pasaportu konsoloslukta tutmazlar..Elinize direk verir gönderirler..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

volkancım sana cvp verıyorum ben hızlıdan heyecandan anlatırken belkı yanlıs yazmıs olabılırım bu benım ıngılızcemın kotu oldugundan degıl klavyeyı hızlı kullanmamdan kaynaklanıyor ıngılızceme laf ettırmem cunku unıverste sınavına dıl bolumunden girdim ve 100 sorudan 87 net yaptım kadın bana zaten ıkı uc soru sorup hemen verdı vizeyı dunde vizem basılı birsekılde aldım pasaportumu.....cok kotu oldugum bişey için savunmaya gecmem ama uzgunum bu konuda mutevazı olamıcam...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sagol cnm yınede her nekadar benı acımasız eleştirsende sende ınsallah guzel bir tatıl gecirirsin cok basıy bu vize almak işi ingizilizce cok bılmene gerek yok zaten burda vize almak ıngılızce sevıymeızın ıyı oldugunu gostermez zaten onlar bizim ıyı konusamadıgımızı dusunerek basıt sorular soruyoırlardır... neyse herkes için hayırlı olsun ...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam arkadaşlar ben de 14 Mayısta Ankara'da sarışın görevliden aldım vizeyi (öyle umut ediyorum) ret falan yok demiştiniz ama ben birkaç tane gördüm o çekik gözlü hatun verdi hepsini sarışından 1 tane grdüm ret yiyen. Sarışın olan gayet yardımcı oldu millete özellikle de bana ama çekik hiç acımıyordu....Vizeyi alan arkadaşlara hayırlı olsun

good luck in states

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben 15 Mayıs Perşembe İst.da girdim.Siyahi bayan'la mülakat yaptım,çok iyi geçti,gayet iyi davrandı.Bugün de pasaportum geldi vizeyle..Farfan merak etme almışsın vizeyi yakında gelir pass, ..bekleyen tüm ark.lara en kısa zamanda çıkar umarım..
    Konu Fidelyo tarafından (17-05-2008 Saat 07:37 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile

Sağolasın kardeşim pasaport bu gün saat 6 da geldi zaten basılmış vizem
    Artık önüme bush gelse durduramaz beni bu yaz VİVA L'AMERİCA

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)