ya millet ne yıldızla ugrasıorsunuz daha ben hazıran 18 de randevuya gıdecem zaten tutusmusuzzz![]()
ya millet ne yıldızla ugrasıorsunuz daha ben hazıran 18 de randevuya gıdecem zaten tutusmusuzzz![]()
18 Haziranda vize randevusuna mı gideceksin?
mayıs sonunda bitmiyormuydu wat öğrencileri için ?
gidilir arkadaşlar her yıl bu tip acıklamalar oluyor sonra, 31 hazirana kadar alıyorlar.
Vize görüşmesine gittiğim zaman bu meseleyi ciddi ciddi sormayı düşünüyorum zaten...
benimkinde de 2 yıldız var hakketten anlamı ne acaba umarım birileri öğrenirde bizde merakımızız gideririz
Az kaldı...
Sabredin arkadaşlar![]()
çözcen galiba bu yıldız işini hadi hayırlısı inş![]()
evet arkadaşlar benim de bi tahminim var. daha öncede bi arkadaş sölemişti zaten. bu amerikadan dönüş garantisini gösteren bi işaret olsa gerek. mesela arkadaşımın ortalaması 2,70 iki yıldız. benimki 2,2 bende tek yıldız.zaten amerikaya gidip bi sene gelmemeyi düşünüyordum nerden anladılarsa artık
![]()
Hocam iyi de bazı arkadaşlarda hiç yıldız yok.O zaman bu arkadaşlar gidip kalacak anlamına mı geliyor, vizeyi neden versinler ki o zaman?
ya arkadaslar yeri değil ama macgyver bi yerde yazmıs ondan soruyorum. ben 7-8 hazıran gibi gitmeyi düşünüyodum. benım dayıogluna 18 hazırana randevu alabilmişler.şirket daha erkene alamıyoruz diyo. daha erkene almanın bi yolu varmıdır sizce. ds te iş başlama tarıhı 1 hazıran yazıyo bunu konsolosluga gostersek yardımı olurmu ?
Beyazsaraydan tanıdığın var mı :P
Bu konu çok konuşuldu.Galiba olmuyor.Şirketlerin çoğu hep aynı açıklamada bulunuyor : "Aradık ama erken tarih veremiyorlar". Zaten yaz geldi işleri aşırı yoğundur şu anda.
Ama yine de şansınızı deneyin de sizin tarih zaten başlamış. Yani çoktan geç kalmışınız bu konuda.Ama ne kadar erken o kadar iyi tabii.
Hocam bence her işi şirkete bırakma.
Vize randevu bölümüne şu numaradan ulaşabilirsin: 0212-340-4444
Burayı ara ve en yakın vize görüşmesi için ne zamana tarih verdiklerini sor, bir ihtimal şirketin sana söylediği tarihten önce yer olabilir, en azından denemeye değer.
Bir diğer acizane tavsiyem hem Ankara hem de İstanbul için en yakın vize tarihlerini öğren.
Bir de acil vize randevusu diye bir olay var.Tam detayını bilmiyorum ama yukarıdaki numarayı ararsan durumu izah et ve daha erken bir vize tarihine şiddetle ihtiyacın olduğunu söyle, belki işe yarayabilir.
bu yıldızların anlamı şu olabilir,
multiple yani amerikaya bu vize ile girip çıkabilirsin, yani bir kere çıktıktan sonra vize yanmıyor... büyük bir ihtimalle anlamı bu..
tek yıldızlı olanlar sadece bir kere çıkıp bir daha geri giremiyor..
ne kadar doğru bilmiyorum
benımkısıde oyle![]()
Aynen öyle benim iki yıldız arkadaşın tek yıldız ama ikimizinde multiple, en iyi onu vice consul lar bilir allah rızası için gidecek olan sorsun da içimizdeki kurt çürüsün
llorando, de cara a la pared...
len durun iki dakika hemen de çürütüyosunuz be
ben de tam teoriyi kanunlaştırmanın keyfini sürücektim..![]()
hem zaten temeli çürük bu teorinin. çünkü tüm j1 vizeleri multiple![]()
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
bu kadar sert olamazdı![]()
İnanıyoru ki bir gün biri gelcek ve bu yıldızın anlamını bizlere açıklayacakve o gün biz teori çürütenler apışıp kalcaz
![]()
![]()
hadi canım sıkıldı biraz daha teori üretelim,,
bence çok akıllı gördükleri arkadaşları amerikaya alıp bir daha geri bırakmamak için 1 yıldız veriyorlar ' bir numaralı adam ya'
yıldız vermediklerinin vizeyi ilk ve son alışları,
2 yıldızlılar ise giriş çıkış ara sıra yapabilir![]()
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
bi tane de bendenbunu çürütmek biraz zor olacak
vizeyi onaylayan kişiyle alakalı olabilir... konsolos onaylarsa 2 yıldız, yardımcısı onaylarsa 1 yıldız, memur onaylarsa da yıldızsız oluyor. tamamen hiyerarşik bir düzen![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
bence 1 yılıdzlıları beşiktaşlara 2 yıldızlıları galatasaraylılara veriylar kesin yani olay şu abi herkes rütbesini bilecek...
2. teorim
1 yıldızı tm cilere 2 yıldıza sayısalcılara yıldızsız sözel
olabilir mi?
2 yıldızı bol geyik yapanlara veriyolar bence![]()
alalala bizim üç yıldız almamız gerekiyor hemen çürüttüm walla
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks